Mai világban van még olyan, hogy biztos munkahely ?
Ezt úgy értem, hogy felvesznek valahova, és pl ott is maradsz életed végéig ha jó és tetszik.
Viszont nekem más a tapasztalatom, akárhány munkahelyem volt, mindenhonnan elküldtek, mert virushelyzet van, vagy mert éppenséggel a tesojanak a férjének a húga elvesztette az állását és sürgősen kell neki a munka ..
Az én megérzéseim alapján megbízható és intelligens ember vagyok, bármikor lehet rám számítani.
Mindig ez volt, akár a jogsival, akár mással, mindig ott kellett hagynom , mert nem tudtam tovább fizetni
Tévhit azt gondolni, hogy a kegyeleti vonal bomba biztos! A feleségem a BTI-nél (Budapesti Temetkezési Intézet Zrt.) dolgozott. Amíg rendet rakott több, addig semmit nem csináló kikent-kifent liba után a központban, addig "sztár" volt. Aztán kellett a hely egy olyan barátnőnek, aki csak ott lenni szeretett volna, de dolgozni kurvára nem és éppen ezért már (!) nincs is ott, - de ettől még simán kihajították a feleségemet egyik napról a másikra, pedig tisztességesen elvégezte minden nap a munkáit a néhai munkahelyén.
Ennyit a "bomba biztosról"!
#11 Nem védte be magát, én próbaidó letelte után felraktam a csoportvezetőmet a fogasra, (falnak nyomtam) mert addig ha az asztal jobb oldalán volt a toll az volt a baj, ha a bal oldalán akkor meg az!
Megmondtam neki a képébe, ha nyavajogni mer a területi igazgatónak, vagy bárkinek erről és ha mégegyszer bármivel belémköt vagy a hátam mögött dumál és nekem emiatt innen mennem kell, akkor egyik éjjel rágyújtom a portát! Azóta haverok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!