Tanár legyek vagy ne?
"Hol találok erről valami hiteles infót?"
Akármelyik tanár megkérdezheted, aki már 2010 előtt is tanított. :D Szerintem nem ártana tájékozódni arról, hogy mi volt itt 2010 előtt azoknak, akik kb. most 18 év körüliek, és fogalmuk sincs a baloldalról.
És ha az esetlegesen megválasztott baloldali kormány nem csinál majd semmit, akkor 4 év múlva majd a Fideszre szavazol azzal a szöveggel, hogy "annál, ami most van, csak jobb lehet"? Ugyanis ez megy már 1990 óta...
Ahogy írtam, a tanárok problémáját 70 éve semelyik regnáló hatalom nem oldotta meg.
Az alapvető probléma itt azzal van egyébként, hogy sokan ma is azt hiszik, hogy ez még mindig a Kádár-kor, ahol majd az állambácsi megoldja az emberek problémáit, majd az állam gondoskodik az emberekről. Teljesen ugyanezt várják el ma is az emberek a kormánytól, és ha az egyik nem csinálja azt, amit elvárnak, szavaznak a másikra (úgy, hogy az előző oldal tetteit mindig elfelejtik...). Észre kéne venni, hogy a 21. század már nem a gondoskodó állambácsiról szól, hanem arról, hogy az egyén mit tud kihozni a saját életéből.
Egyébként erre az ellenzékre gondoltok, amelyik majd rendbe fogja tenni a pedagógusok helyzetét?
https://www.youtube.com/watch?v=Kt5oQW2yfyc&ab_channel=M1-H%..
Mert amikor akárki akármilyen módon azt állítja, hogy ez az ellenzék valamilyen szakmai feladatot, építő jellegű tevékenységet fog folytatni a jövőben, mindig ez a kutyakomédia jut eszembe az ellenzéki politikusok színvonaláról. Én a gatyámat nem bíznám ezekre, de ti tudjátok, szavazzatok rájuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!