Van valami magyar dokumentum, ahol össze vannak foglalva az Sap accounting-hoz kapcsolódó fogalmak és folyamatok, mint pl. posting, clearing, GL accoung, open item?
Miert ne lenne?
Gratulalok, hogy ha valaki szeretne tajekozodni, akkor ilyen reakciot kap.
Youtube videokban lattam ezekrol dolgokat, mind angolul van, es szeretnek tudast szerezni a temaban.
Varom a segito valaszokat:)
Kedves kérdező, az első válaszadó egyenes hozzászólása tényleg rosszul eshet, de a tartalmával sajnos egyet kell értsek.
Alapvetően egyébként szerintem a munkahelyednek lenne kutya kötelessége erre traininget tartani, és ehhez oktatóanyagot, process note-okat és mindenféle oktatóanyagot, ptt-t fönntartani (és frissíteni), mindezt az adott munka nyelvén. Lehet (biztos), hogy van is valahol, csak nem kaptál hozzáférést, vagy nem ismered a megfelelő kontakt személyt. Én írnék 3-4 e-mailt azoknak, akikről tudod, hogy trainingeket tartanak, mindenki jó néven fogja venni, hogy érdekel a SAP műkösése, és meg akarod érteni a folyamatokat. Esetleg a Managereket, szekciómanagereket is megkérdezheted. A legtöbb ilyen SAP-ben könyvelő munkahelyen akkora a letargia, hogy akár ki is tűnhetsz, és előnyt szerezhetsz a karriered során ebből. Azt, hogy magyarul kéred, mondjuk szerintem tényleg ne tedd hozzá ;)
Ki mondta hogy ebben dolgozok?
Pont ez a lenyeg, hogy szeretnek kepben lenni, es ehhez csak internet forras van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!