Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen dokumentumokkal tudok...

Milyen dokumentumokkal tudok bejelentkezni munkanélkülire?

Figyelt kérdés

A koronavírusos szarság utolérte a vállalkozást ahol dolgoztam.

2019 januárjáig egyéni vállalkozó voltam, februártól alkalmazott, most 2020.07.31.-el szünt meg a munkahelyem.

Milyen papírokat kell bevinnem ha be szeretnék jelentkezni? Kiskönyvem nincs, a vállalkozás könyvelője átküldte:

"Igazolólap az álláskeresési járadék és az álláskeresési segély megállapításához"

"Munkáltatói igazolás a munkaviszony megszûnésekor"

Továbbá jövedelem igazolásom, szja adatlapot, befizetett járulék adatlapot.

Elegendő az igazolólap? Vagy még mi kellhet? köszönöm :)

2020. aug. 3. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Én május végén adtam be,ugyanezeket,plusz személyes iratok(TB,Adó stb.) ,viszont ha válalkozó voltál,szükség lehet Nav igazolásra(vagy őstermelői igazolásra),Bizonyítványokra(érettségi,felsőfokú vagy szakmai bizonyítvány).Ha gyermek után vettél igénybe Gyed,Csed,Gyest akkor arról is kérnek iratokat.Viszont TB kiskönyveddel kapcsolatban,nem tudom,nekem elkellett küldenem,de ezt majd megkérdezheted akkor.Viszont sok szerencsét,mivel biztosan rengeteget kell várni,amig elbírálják.Mai napig várok a határozatra,pénzre..De remélem neked gyorsabban fog menni,főleg ha nem a Bp IX.kerülethez tartozol..Szép napot!
2020. aug. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!