Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amerikában mindenkinek röpködn...

Amerikában mindenkinek röpködnek 100ezrek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá, írd le, milyen ott.

Ha olyan okos lennél, akkor most is ott lennél, de szerintem max troll vagy, aki egy épkézláb érvet sem tud leírni, csak magyaráz

2021. szept. 25. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:

3 hónapot voltam kint Crotonville, majd 9 hónapot Cincinnati. Egy multinál dolgozok és szimplán csak egy 3 hónapos oktatási program volt, utána pedig 9 hónapig remote projekten dolgoztam, majd vége volt és jöttem haza, ennyi. Sajnos annyira, nem vagyok okos, hogy ott nagyobb karriert csináljak :). Ez van.

Nem fogok neked kisregényt írni, csak annyira kérlek, hogy nézd meg a különböző közgazdasági mérőszámokat (vásárlőerő paritás, fogyasztói indexek alakulása - párba állítva a medián fizetéssel, mediàn fizetésre szàmított pp index, stb. )

Just do it :)

2021. szept. 25. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
ügyes vagy bunkókám
2021. szept. 25. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Még annyit mondok, hogy a termékek ára hasonló, sokszor olcsóbb, mint itthon.

Szolgáltatások tényleg drágábbak, viszont vizsgáld meg, hogy a fogyasztói kosarad hány százaléka itthon szolgáltatás?

Lakhatás drágább, de Magyaroszágon az átlag bérleti díj 530 dollár kb., Usa-ban 1230

Kb. a fogyasztói kosarad 40 százalékának van 2,5-szeres ára.

Most hasonlítsd össze, az átlagfizetéseket a két országban, remélem most már egyértelmű, hogy miért "hurrogtalak" le.

2021. szept. 25. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!