Amerikában mindenkinek olyan szép fogai vannak. Fehér és szabályos, gyönyörűen megcsinálva. Hogyan lehet?
Nem a sztárokra gondolok, hanem a sima átlagemberekre. Ott szinte már a hajléktalannak is gyönyörű a foga.
A saját szüleimen látom, hogy mennyire nem foglalkoznak vele, nem mossák stb. Azért ott ilyenre is jobban adnak, nem ilyen slamposak.
azért én nem mondanék ilyet, hogy egységesen jobb az átlagszínvonal. amerikában nagyon nagy különbségek is vannak az életszínvonalban...
én pesten élek, de általában szépek az emberek fogai. mégha nem is feltétlenül világít a fehérségtől, általában rendezettek. nyilván akinek meg van pénze, az költ rá (jó sokat).
Nekem német ismerősöm van, akinek ilyen fogsora. Ő pl. úgy csinálja, hogy itt, Magyarországon csináltatja meg a fogát, a jó kis német fizetéséből. Mikor itt van nyáron két-három hetet, rászánja azt a kis időt, és ha kell valamit csináltatni (pl. koronát), akkor külön azért ideutazik. Még így is megéri neki.
Egyébként pedig tényleg csak pénz kérdése. Nézd meg az ilyen X traktor és hasonló műsorokat. Az elején optikai tuninggal indítanak, és fodrászhoz, fogorvoshoz viszik őket, aztán nekik is vakító a mosolyuk.
Egy fogpótlás nálunk 20 ezer forint, fehérítésre rá se merek kérdezni. Fogszabályzóhoz OTP jelzáloghitelt is ajánlanak.
Az átlagemberek ezeket nem tudják maguknak megengedni.
Fogkefére és fogkrémre azért telik, ha ezt is elhanyagolják, az az ő bajuk.
Fogszabályzóhoz OTP jelzáloghitelt is ajánlanak - uristen, ez komoly?
Veneer-nek hivjak azt az eljarast, amitol a csale/hezagos fogakbol szep, szabalyos, mernok tervezte fogsort lesz.
Nezd meg ezt a linket: [link] Egy csomo hires ember elotte/utana kepeit lathatod es a gyonyoru fogsoruk a veneer-tol van. Itt is (az USAban) egy komolyabb vagyon az ilyesmi, es itt is lehet hitelt felvenni, hogy az ember megcsinaltassa a fogait. Persze a celbek farzsebbol kirantjak ra a penzt, az atlag amerikai pedig hitelkartyara torleszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!