Amerikában mindenkinek röpködnek 100ezrek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 16:02
1/14 anonim válasza:
Mik? Forintok? Dollàrok?
Egyébként nem, ott is vannak szegények, csak sokkal kevesebben , mint itthon, illetve a középosztály jobban él, meg persze a felsőosztály sokkal gazdagabb, mint itthon.
2/14 anonim válasza:
2019-ben olvastam, hogy egy átlag amerikai szövetségi ügynök (DEA, NSA, ATF, FBI,...)ÉVES (Mert ott éves fizut számolnak.)fizetése, nincs 100.000 dollár.
3/14 anonim válasza:
56000 dollár körül van az átlagfizetés, ami olyan évi 17 millió forintot jelent.
4/14 anonim válasza:
#3 hol talalhato ilyen statisztika? Gugli nekem 31 000 dollart ir (bar ez 2019-es adat).
5/14 anonim válasza:
U.S. Bureau of Labor Statistics oldalán.
6/14 anonim válasza:
Há igen arra csak úgy megy ez
7/14 anonim válasza:
tök jók ezek a számok, de ott a megélhetés is más. Lakhatás, étel, egyéb stb sokkal drágább. Csak többnek tűnik a gyenge forint miatt
8/14 anonim válasza:
Igen, igen ott minden drágàbb, sőt rosszabul is élnek. Kérlek ne találj ki ilyen hülyeségeket, főleg mikor fogalmad sincs a kinti helyzetről, csak szokasos bs szövegeket mantrázol.
9/14 anonim válasza:
és neked kedves 8-as van fogalmad? Kint élsz? Mesélj, milyen?
Vagy csak beleszólsz, mert ettől érzed okosnak magad?
10/14 anonim válasza:
Voltam kint egy évet dolgozni, azt hiszem jobb rálátásom van, mint neked.
Egyébként nem ettől érzem magam okosnak, de tényleg okosabb vagyok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!