Munkahelyeteken milyen a hangulat?
soha nem volt még jó munkahelyem, pedig elfogyasztottam már 8 helyet.
Mostanin jó a kollegiális viszony de a főnok egy gyökér
Én gyakornok vagyok egy multinál.
Nálunk mindenki kedveli egymást (már aki bent van, mivel a korona miatt lehet home office is és van aki 2 éve nem volt bent, én azért heti 1x bemegyek).
Ebédnél mindenki együtt elmegy kajáért és együtt megesszük a konyhában. Ott szokott menni poénkodás, beszélgetés, amihez én még nem igazán tudok hozzászólni,mivel csak 2 hónapja vagyok itt gyakornok, bár úgy vettem észre,hogy a gyakornokok amúgy sem nagyon szólnak semmit az ebédnél, az inkább az idősebbek "asztala".
Munka közben ha sok a dolog akkor mindenki csendben teszi a dolgát a gép előtt, ha lazább nap van ,akkor néha msgy a poénkodás.
Ha valaki nincs ott akkor néha kibeszélik picit.
22L
Jó a hangulat. Reggel megreggelizünk, kávézunk együtt, megy a sztorizgatás esetleg az előző napokról, vagy valami fontosabb feladatról, aztán leül mindenki a helyére és csinálja a dolgát. Ebédkor megint "felzsong" a hely, 11 körül már az a téma, hogy ki hozott enni és ki nem, aki nem az hova menjen kajáért, ki megy velük, mit egyenek, blabla. Kávé, sztorizgatás, probléma megbeszélés stb., aztán fél 1 körül megint elcsendesül a hely és csinálja mindenki a dolgát. Négykor mindenkinek kiesik a toll a kezéből és viszlát.
Én szeretem a munkahelyi hangulatunkat.
Logisztika, raktár
Raktáevezető vagyok
Jó a hangulat nagyon, szól a zene nevetgélünk stb, én vagyok egyedüli nő, meg 12 ffi ez is sokat számít mert a nők mérgezik a légkört.
Utolsó: ezzel nagyon egyetértek!
Nincs is rosszabb olyan helyen dolgozni,ahol sok nő van. Folyamatos a konfliktus.
Előző munkahelyemen pénzügyön a csapat 3/4e nő volt,folyamatos pletyka,rosszindulat.
Most egy autóipari cégné vagyok, ketten vavyunk nők,de a násik nő otthonról domgozik. Csak férfiak vannak.
Életemben nem voltam ilyen vidám és kiegyensúlyozott munkahelyen,semmi rosszindulat vagy pletyka nincs a férfiak között. Néha poénból piszkálják egymást, de azt is csak viccből,jókat nevetnek rajt. Nyugodt, vidám a légkör,imádok bejárni.
Dettó, ugyanez van nálunk is.
Nem azt lesik ki hány kilo, ki mennyit eszik, kinek hány gyereke van, kinek milyen pasija van, hol nyaralt stb
Nincs fúrás, rosszindulatúskodás.
Ha kiadok egy munkát is nem az van, hogy jaj milyen hangsúlyban mondtam meg jaj hogy nézett rám, nincs ez a belemagyarázás.
Dolgoztam nők között, nem szeretnék többet😂😁 Jó, tamponnal fel kell pakolni , mert nincs kitől kérni ha elfogy de ennyi baj legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!