Munkahelyeteken milyen a hangulat?
Engem bevallom nem zavarnak ezek a dolgok. Beülök 7:50kor a gépem elé, megnyitom az auto cadet, aztán közben az ásványvizes flakonomból kornyolgatom a vodkámat. Teljesen jól, csillben vagyok egész nap. 3 körül bevágom az ebédem, hogy felszívja a szeszt, aztán 4kor teljesen kijózanodva megyek is ki az ajtón.
Soha nem volt még konfliktusom
Reggel hétkor beülök a gép elé, elrendezgetem és megválaszolom a mailjeimet, közben bemegyek pár telkóba, néha felhívom egy kollégámat, hogy csacsogjunk cigiszünet címszóval, aztán háromkor lehajtom a gép tetejt és intézem a család dolgait.
Se cseszegetés, se pletykálkodás nincs a melóhelyen. Mondjuk dolgoztam szalag mellett is régen, ott volt mindkettő.
En home-officeban dolgozom. Havi 1 max 2 találkozok többiekkel.
Nem rossz.
A jelenlegi munkahelyen nagyon professzionális. Az előzőnél mindenből poént gyártottunk (csak annyi számított, hogy ne menjen a munka rovására) és ebben általában másik csapatok is részt vettek.
Szerintem attól függ, hogy milyen a főnök és mennyire illenek a csapatba az egyes tagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!