A gyáraknak miért olyan depresszív és rideg a hangulata?
Gyárlátogatáson engem szinte lesokkolt az a nagyon rideg, barátságtalan környezet. Annak ellenére hogy tökéletes tisztaság és rend volt, de mégis amint beléptem oda, az első érzés, gondolat az volt, hogy "menjünk innen ki".
A bemutatón sok karrierlehetőséget mutattak be meg minden, de valahogy végig úgy éreztem hogy tök mindegy milyen szuper ajánlatuk van, mert ez a munkakörnyezet az összes pozitív dolgot lehúzza.
Másoknak is van ilyen rossz érzésük ha gyárba mennek?
Azon gondolkodtam, hogy ha nekem egy pár órás látogatás ilyen depresszív érzést okozott, akkor milyen hatása van azokra akik több műszakban ott dolgoznak?
Nem okozhat ez lelki és testi problémákat?
"Másoknak is van ilyen rossz érzésük ha gyárba mennek?"
Igen, nekem.
Dolgoztam gyárban, rettenetes volt.
Vagy amikor azt fényezik, hogy mennyire jó betanítottként dolgozni. Most már, miután letudtam egy betanított munkás helyet, hát, ha megyek valahova, ahol betanítottként kell dolgozni...nem fog el az öröm.
Én, ha tehetem, elkerülöm az összes betanított munkát most már.
# 1
Akkor nem én vagyok valami csodabogár. Amikor mondtam ott a gyárlátogatáson az osztálytársaimnak, ők nem értették miről beszélek.
LE tudnád írni mi volt a tapasztalatod? Olyan rideg, lélekölő érzés volt neked is?
A gyárakkal semmi baj nincs.
A gyárakban, meg az ilyen helyeken dolgozó emberekkel van :P
# 6
Nem tudom hogy milyennek kéne lennie. Csak leírtam ezt a tapasztalatot, ami negatív és biztosan nem vagyok vele egyedül.
Én annak ellenére nem dolgoznék ott hogy nem kevéssel többet fizetnek mint itt az első munkahelyemen ahol suli után kezdtem.
Szerintem ez a "munkaerőhiány" vagy mi amiről annyit beszélnek, többek közt köszönhető annak a rideg, embertelen környezetnek ami ezekben a gyárakban van.
# 9
Pedig állítólag a gépészmérnök az egyik legnépszerűbb szak az egyetemre járók közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!