Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen kerdeseket feltehetnek...

Ilyen kerdeseket feltehetnek egy allasinterjun?

Figyelt kérdés

Voltam egy allasinterjun az elmult hetekben, ahonnan nagyon furcsa szajizzel jottem ki. Egy konyveloiroda volt. A fonok interjuztatott, aki megkerdezte, hogy mikor akarok gyereket. Megkerdezte, hogy megis hogyan akarok munka mellett tanulni (levelezot kezdtem szeptemberben, 17 eves korom ota folyamatosan dolgozok es tanulok parhuzamosan heti 40 ora munka mellett).

Viszonylag magas berigenyt adtam meg (300 netto alatt), mire o megkerdezte, hogy most mennyit keresek a jelenlegi munkahelyemen, es megis miert ilyen magas a berigenyem. Hozzatette, hogy naluk a 20 eve ott dolgozok sem keresnek ennyit. Az interju azzal zarult, hogy nagyon szimpatikus vagyok egyebkent, es nem is ugy nezek ki, mint az oneletrajzomon a kepemen, mikor eloszor meglatta, akkor az volt az elso gondolata, hogy "ki ez a cicababa". No a fonok, a felreertesek elkerulese erdekeben.

Ezek utan ugy gondoltam, hogy igazabol nem tudnak olyan bert mondani, amiert ide mennek, belegondoltam, hogy milyen lehet a munkaban, ha mar ismeretlenul ilyen szemelyeskedo volt... Ma megis felhivtak, hogy atgondoltam-e, 200 nettoert elmennek-e hozzajuk dolgozni, mert ok szeretnek, amire az volt a valaszom, hogy nem. Ereztem a sertodottseget, ram is raktak a telefont.

Nem volt meg velem soha ilyen, es most en erzem magam szrul, hogy biztos tul magasak az elvarasaim.

Kozgazdasz asszisztens fokszos papirom van, 3 evet dolgoztam bankban vallalati reszen, most kozel masfel eve dolgozok konyvelokent, mellette csinalom a merlegkepes kepzest, idokozben lett egy EU-s palyazatiro es projektmenedzsment papirom es szeptemberben kezdtem a BSc-t, hogy legyen diplomam.

23/L

2021. szept. 20. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kiemelte a kulsod, tuti eloszor degradalt miatta es lehet, menne a furas emiatt.

Amugy. Barki, barhova jelentkezik, barmilyen kepesitessel: a belso megerzes a fontos es nem veletlen erzel xy dolgot valamivel kapcsolatban.

Poen, amikor a cegek nyafogtak, hogy nincs ember es ok mennyire szentek, artatlanok. Hamarosan (foleg, ha megint sokan mennek ki kulfoldre, megint munkaerohiany lesz). Aztan sirhatnak, hogy nincs ember, vagy magas a fluktuacio. Ugy csinalnak sokan, mintha nem kellene a munkavallalot megtartani, pozitiv kepet mutatni stb.

2021. szept. 21. 10:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kerdezhetnek és igen jól tetted hogy kialltal magadért és nem mentél el ilyen bérért. Szerintem ha csak azt mondod vállalati bank már az is önmagában szerintem nem 200 nettó. Ha megcsinálod a merlegkepest legalább válogathatsz és reméljük nem futsz bele ilyesmi bérbe mert ez nevetséges.
2021. szept. 21. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok túlozni de merlegkepes végzettséggel a 240 szerintem vicc. Betanitott munkára megadjak bankban a, 209-at uh szerintem te eleve alul fizetett helyen vagy.. Biztosan nem mennék el ennyiért, gondolom kell tanulni eleget.
2021. szept. 21. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jav. 200-at. És nem mellesleg felelőssegteljes munkakör nagyon.
2021. szept. 21. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
300 közelebb van az igazsághoz mint a 200. Helyes, hogy tovább keresel.
2021. szept. 21. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
FUSS! Felejtsd el. Ez tiszta Az ördög prádát visel film hangulata. Ne csináld ilyen helyen az epédet is kiszekálják plusz még egy jó kis pánikbetegség, aztán költheted a "magas" béredet gyógyszerre. Inkább egy kissebbb jövedelmű állás de nyugi legyen. Nem csak a pénz hatarozza meg a jól-létedet, életminőségedet.
2021. szept. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!