Egy biztosító cégnél állásinterjún milyen kérdéseket tehetnek fel?
tök általánosakat, hogy mennyire vagy kommunikatív, és értelmes, hogy megjegyezd a paneleket
ezek ilyen ügynöki munkák betanítanak, hogy mivel lehet befűzni az ügyfelet, aztán mehetsz isten hírével, adj el minél több terméket. Nincs komoly interjú, kb azt ellenőrzik, hogy ne legyél tajparaszt
Ha jól értem ügynöki munka.
Egyszer egyetemista koromban meggondolatlan voltam, és hagytam hogy elrángassanak egy ilyen interjúra.
Tulajdonképpen egy beszélgetés volt, szakmai jellegű kérdést nem kell várni, mert bocsánat, de több mint valószínű, hogy az interjúztató sem tud semmit a szektorról pár konkrét terméken kívül.
Arra lesz kihegyezve az interjú, hogy hogyan kommunikálsz, van-e ilyen jellegű tapasztalatod, miért vagy szerinted alkalmas a sales-es munkára, miért szeretnél sales-es lenni, mik a terveid a pályafutásoddal, hogyan kezeled a visszautasítást, hogyan viselkednél ha konfliktusba kerülnél, hol látod magad 1-5 éven belül etc.
Ami "szakmai" kérdés lehet, hogy megkérdezhetik hogy az Excelt mennyire ismered, de szerintem ha el tudod indítani, már alkalmas vagy erre a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!