Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen végzettségeket lehet...

Milyen végzettségeket lehet szerezni pár hónap alatt?

Figyelt kérdés

Nemrég megszereztem a gépjárművezetőt, OKJ-n, 1 hónap volt és tök jó szakma, de szeretnék többet, több lábon állni. Most az OKJ-t átalakítják ugye, és rövid szerintem nem lesz.

Milyen szakmákat tudtok, ami rövid idő alatt megszerezhető? Bartenderrel és baristával szemezek most, de jó lenne párat felsorolni. Láttam pár hónapos informatikai képzéseket, de nem tudom mennyire éri meg, sokak szerint xar, és munkát sem könnyű találni vele, mindenki egyetemet végzettet akar. (teljesen megértem amúgy)

Egy zölddel tudom jutalmazni a segítő válaszolókat.

2021. szept. 16. 18:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én most pár hónaposakat keresek. Mint pl a targoncás, az csak 1 hónap, és jól el lehet vele helyezkedni, ennek ellenére is. :D
2021. szept. 16. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakképzési centrumokban érdeklődj, vagy ahol esti tagozatos iskolák vannak.

Képzési referens munkakörben dolgozókat kellene megkeresned.

2021. szept. 16. 23:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Oh, köszi, erre nem gondoltam! Dobtam zöldet. :)
2021. szept. 16. 23:59
 14/16 A kérdező kommentje:

"Lány vagyok és kész" nevű felhasználó privátja:

Engedd meg, hogy bemutatkozzak.

Nórának hívnak és 23 éves vagyok. hiába élek külföldön, mert a pénzemért nagyon sokat kell dolgoznom...nagyon régóta jár a fejemben, hogy a saját főnököm legyek.

Nem szeretnénk rabszolgaként a mókuskerékben ragadni.

Szeretnék neked egy meghívót küldeni egy munkára, amit én is mellékállásban űzök, de akár 2 hónap múlva anyagilag függetlenné tehet. Minden attól függ mennyit dolgozol.

Otthonról lehet végezni és, ha dolgozol garantáltan kereshetsz ezzel pénzt.

Itt szinteket lehet lépni.

Számtalan munkatársam csak ebből él.

Őszintén megmondom neked, amit nekem csak később mondtak el, de lényeges információ.

A regisztrációd során, el kell kötelezned magad a cég mellett. Venned kell egy kezdőcsomagot, mert ez teszi az egészet hivatalossá.

A legolcsóbb csomag 234.70 €.

Ennek az első héten meg is keresheted, mert így van kitalálva a rendszer.

Minőségi termékekről van szó.

Tudtodra kell adnom, hogy nem reklámozásról sem posztolásról nem szól ez az egész.

Nem ez a munka.

Ez MLM viszont a cég technológiája egyedülálló a világon.

Ingyen képeznek téged a szakmára, ha még soha nem csináltál ilyet.

Viszont ez az egész olyan dolog, hogy nem tudom neked részinformációkban átadni.

Amennyiben érdekel, kérlek válaszolj.

A döntés a te kezedben van.

További szép napot! 🙂

Nem írtam ki, de nem érdekel az MLM, köszi. Végzettség érdekel. Aki nem tud szöveget értelmezni, ne is provátozzon, mert letiltom.

2021. szept. 22. 18:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Lol komoly kis privátot kaptál. :D
2021. szept. 22. 20:07
 16/16 A kérdező kommentje:
A scammerek mindenhol ott vannak. :/
2021. szept. 22. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!