Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen végzettségeket lehet...

Milyen végzettségeket lehet szerezni pár hónap alatt?

Figyelt kérdés

Nemrég megszereztem a gépjárművezetőt, OKJ-n, 1 hónap volt és tök jó szakma, de szeretnék többet, több lábon állni. Most az OKJ-t átalakítják ugye, és rövid szerintem nem lesz.

Milyen szakmákat tudtok, ami rövid idő alatt megszerezhető? Bartenderrel és baristával szemezek most, de jó lenne párat felsorolni. Láttam pár hónapos informatikai képzéseket, de nem tudom mennyire éri meg, sokak szerint xar, és munkát sem könnyű találni vele, mindenki egyetemet végzettet akar. (teljesen megértem amúgy)

Egy zölddel tudom jutalmazni a segítő válaszolókat.

2021. szept. 16. 18:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Pár hónapos infós képzés tényleg szart nem ér.

MNB hatósági vizsgát csinálnám meg vagy masszőr

2021. szept. 16. 22:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Ja bocs ezek nem okj-k
2021. szept. 16. 22:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. szept. 16. 22:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Sztem pár hónapos OKJ már nincs, szóval meglepne, ha tudnátok olyat írni. :D
2021. szept. 16. 22:31
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Még van ami indul. De amúgy jövőre is lehet szerezni pár hónap alatt szakmát csak a tanúsítvány megszerzése után el kell menned külön vizsgázni belőle és megkapod a szakmát.
2021. szept. 16. 22:34
 6/16 A kérdező kommentje:

Én amiket láttam, mindegyik minimum 2 év volt, de akkor ezek szerint nem vagyok elég tájékozott. Olyan, ami most indul, arra nincs lehetőségem menni, mert nem hiányozhatok a melóból. :/

Ha jövőre is lehet, annak örülnék.

2021. szept. 16. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Mondom lehet. Elsőnek tanfolyamon szerzed meg ami tanúsítványt ad, utána külön vizsga és szakmát kapsz.
2021. szept. 16. 22:56
 8/16 anonim ***** válasza:
De mehetsz esti és levelező szakmára is ami 2 éves
2021. szept. 16. 22:56
 9/16 A kérdező kommentje:
7# Erre van valami lista, hogy melyik OKJ-kra van ez? Gondolom nem mindegyikre. Van ennek valami külön elnevezése?
2021. szept. 16. 23:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Úgy értem semmi nem változik csak az elnevezés, okj helyett szakmajegyzék. Most pl fodrász okj 11 hónap alatt megszerezhető szerintem ez se fog valtozni
2021. szept. 16. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!