Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a cél az ilyen álláshirdeté...

Mi a cél az ilyen álláshirdetésekkel?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én ítélem meg rosszul, de miért kell ennyire cringe álláshirdetést írni?

[link]

"Minimum 2 év JAVA fejlesztési tapasztalat (tanultam/tanították/vettem könyvet nem számít)" ==> Az például mi, hogy a "tanultam" nem számít? Akkor honnan ismerem a nyelvet, isteni adományból?

2021. szept. 16. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg passzív agresszív, ami nem professzionális, de gondolom egy kis it cég mindenes személyzetis Hr-es Ildikéje elpattant, hogy medior állásra bootcampes hello world szerencsétlenek garmadája jelentkezik
2021. szept. 16. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Pedig teljesen egyértelmű, mit akar. Nem kezdőt, hanem olyant, akinek már kellő szakmai tapasztalata van foglalkoztatnának.

Akinek elég kiadni a feladatot, és önállóan, akadályok, bénázások nélkül gyorsan és pontosan dolgozni tud.

2021. szept. 16. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a pofi is bénázik, neki is van akadály, őt is tanítani kell néhány dologra.
2021. szept. 16. 12:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez teljesen érthető, de ahogyan az első mondta az ilyen passzív agresszív írásoktól szerintem eléggé elmegy a normális jelentkezők kedve is. (Nekem biztosan..)
2021. szept. 16. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
valóban, ez egy hiba, én is találkoztam ilyen hirdetéssel, ezeket elkerülöm.
2021. szept. 16. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

"Pedig teljesen egyértelmű, mit akar. Nem kezdőt, hanem olyant, akinek már kellő szakmai tapasztalata van foglalkoztatnának."

Igen, egyértelmű, hogy mit akar.

Viszont a stílusa is. És ahol ilyen stílusban szólnak a jelöltekhez, ott ugyanez a stílus megy az alkalmazottakkal is.

Kösz szépen, de az ilyen cégeket meghagyom a "tanultam/tanították/vettem könyvet" kategóriás fejlesztőknek, én meg elmegyek oda, ahol tudják, hogy hogyan kell megszólítani egy jelöltet, vagy egy munkavállalót.

Szerencsére jelenleg fejlesztőként én válogathatok a cégek között, és nem vagyok rászorulva, hogy náluk kopogtassak, akkor sem, ha egyébként vélhetően 2 perc alatt vennének fel.

2021. szept. 16. 12:56
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván a sok wannabe IT-s bohócot akarják kiszűrni, akik elvégeztek a vírus alatt egy fél éves online kurzust. A stílus már más kérdés. Én eleve nem jelentkeznék ilyen stílusban megírt hirdetésre, elég bohóckodós az egész
2021. szept. 16. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
tehát, aki xy indokkal tanul az wannabe....lol tipik infós
2021. szept. 16. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom csak a fasz kivan hogy a rakás 0 kilóméteres széjjelbombázza az összes álláshirdetést, mert azt etetik nekik állandóan hogy diploma az soha semmihez nem kell, tapasztalat se kell mert úgyis betanítanak majd, az elvárások az csak kívánságlista és hasonló mókás dolgok.
2021. szept. 16. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

#8: Lol, nem vagyok infós... Pont azt mondom, hogy azokat akarják kiszűrni, akik szereztek valami papírt valahogy, de valós tudásuk nincs. Nem tudom ebben mi nem érthető. Mondjuk ez más területen is így van. Egy raktárban sem tudnak mit kezdeni azzal akinek van targoncás jogsija, de egyenesen sem tud menni a géppel

2021. szept. 16. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!