Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz, ha 30 éves fiatal nő...

Gáz, ha 30 éves fiatal nő létemre nem bírom a napi 4 óra utazást a melóba és 6 órásba akarom átkérni magam?

Figyelt kérdés

Nincs lehetőségem BPre költözni, albérletbe még nem szeretnék költözni (felesleges pénzkidobásnak érzem)

Mi a véleményetek?

2021. szept. 13. 16:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, napi 4 óra utazás abszolút nem egészséges, kb 0 szabadidőd van akkor.
2021. szept. 13. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha a 6 órás munkával eleget keresel a céljaid megválósításához akkor tedd azt, mondjuk én tutira más állást keresnék.
2021. szept. 13. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Pedig a napi 2-2 óra közlekedés nem olyan ritka. Észak pesti agglomerációból Kelenföldre jártam dolgozni.

A vonattal amég beértem a nyugatiba az 40 perc körül lett volna, persze gyakorlatban erre mindig rájött 15-20 perc késés. Nyugati felújítás, M3 felújítás, stb. és szépen rájött még 5-10 mire elértem a csatlakozást. Onnan mondjuk viszonylag gyorsan beértem de 3+ órám így is ráment naponta az utazásra.

Később autóra váltottam de sokkal kevesebb így se lett, max kiszámíthatóbb és kényelmesebb.

Szerencsére covid óta nem sokszor kellett bemennem de a munkáltatóm szeptembertől kötelezővé tette a bejárást. Felmondtam és kerestem egy közelebbi munkahelyet.

Javaslom neked is.

2021. szept. 13. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos keresnék más melót. Napi 4 óra ingázás az semmiképp nem éri meg.
2021. szept. 13. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem! 😂

Kérdező eltűnt.

2021. szept. 14. 04:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#13: Na, többek között ezért sem költöznék soha Budapestre. Túl nagy a város, túl sok idő az ingázás, ráadásul mindig fel van túrva / le van zárva valami, nehogy haladni tudj.

Én korábbi helyemen 20 perc alatt bent voltam kocsival vagy fél óra alatt biciklivel. Most meg permanens home office van, szóval ki se kell mozdulnom.

2021. szept. 14. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!