Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 21 éves (lány) létemre, hol...

21 éves (lány) létemre, hol kellene tartanom az életben?

Figyelt kérdés

Családból mindenki bánt, hogy nem vittem semmire. Itthon el akarnak üldözni, pedig nem vagyok drogos, krva (férfival még nem is voltam.. ezért is kapom az ívet) a 30 éves, és a 26 éves nővéremet nem engednék elköltözni, de engem meg szívesen utcára tennének.

Nem értem, hol kéne tartanom az életben? "Testvérednek van diplomája, nővéred már férjhez ment, és orvos lesz!"....

Én fiatalabb vagyok, mint ők ketten.

Nem értem, hol rontottam el az életem.

2021. júl. 1. 09:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Az életet nagyon nehéz elrontani és nem egy verseny. A szüleid érzelmi intelligenciája nagyon alacsony lehet, ha ezt vágják állandóan a fejedhez. Ebből a mérgező környezetből én próbálnék menekülni, amint lehet.
2021. júl. 1. 09:08
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

21 évesen hogy a bánatba kéne bármit elérni, hacsak nem vagy valami szuper tehetség, és nem találtál fel valamit, nem diplomáztál (legalább 2* 16-17 évesen) -irónia.

Nem értem az ilyen szülőket.

2021. júl. 1. 09:11
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Reálisan kell gondolkozni. Ilyen nincs hogy 21 evesen ott meg ott kene tartonod.

Mindenki teljesen más pozicióból kezdi az életet. Van aki gazdag csaladba szuletik,extrovertalt, nagyon sok barátja van, jó képességekel születik, anyja és apja is intelligens. Nyilván ő teljesen máshol lesz 21 évesen mint egy másik ember aki szegény csaladba született, szülei mentálisan offok,a gyereknek sok a traumája meg bántalmazák őt otthon meg iskolába is, folyamat depressziós nem kap segítséget ezért az iskola teljesítménye is 0 lesz.

Látod sok minden szerencsén múlik de lehet javítani simán. Az a lényeg hogy folyamat kis lépésekkel a boldogsághoz lépj.

2021. júl. 1. 09:15
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Nincs erre szabály. Nem vagy a tulajdonuk.
2021. júl. 1. 09:16
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Ha ennyire el akarnak üldözni otthonról, akkor inkább magadtól tedd meg azt a szívességet, hogy elköltözöl valami úton módon és soha többé rájuk sem nyitod az ajtót 🤷‍♂️
2021. júl. 1. 09:17
 6/23 A kérdező kommentje:
#1 ezen gondolkodtam, hogy hová "meneküljek". Munka, aztán albérlet. Csak olyan magasak az árak, hogy például mekiben dolgoznék, akkor kapnék 150ezret. Kb 80-100ezer Ft az albérlet, ahol élek ( a legtöbb). 50 ezerből meg lehet élni? Max csak kajára menne a pénz, módszerekre. Én szórakozni nem járok, nincs is kivel, sminkre, ruhákra nem költenék, mert van. Egyedül a kutyám hiányozna. Őt nem tudnám ellátni mellette. Mármint törődés meglenne, de a kutyakaja, gyógyszer. Enni nem maradna nekem. Prostituált meg nem tudnék a civil munka mellett lenni.
2021. júl. 1. 09:17
 7/23 A kérdező kommentje:
*mosószerekre nem módszerekre
2021. júl. 1. 09:18
 8/23 anonim ***** válasza:
39%
Azért hozd ki a maximumot, tanulj dolgozz, próbálj felmutatni valamit, ami tőled elvárható. Ha normálisan allsz a dolgokhoz, igyekszel, ez nem lehet gond. Nem csak pénz, de ahogy irtak szerencse is kell az onallo elethez. ;)
2021. júl. 1. 09:19
 9/23 A kérdező kommentje:
Testvéreim is bántanak állandóan. Identitás zavarom van. Nem tudom ki vagyok, az önbizalmamat lerombolták. Állandóan a gyűlölködés megy, nincs senkim, mert mindenkire már ferde szemmel nézek, ez ivodott belém a családom miatt.
2021. júl. 1. 09:20
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
8 vagyok 150 nagyon kevés inkább gyujtogessel meg, ennyiből egy normalis Tv-t sem lehet manapsag sajnos venni, nem hogy havonta ennyiből élni! Meg 200 ezer nettó is kevés lenne az onallo elethez!!
2021. júl. 1. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!