21 éves (lány) létemre, hol kellene tartanom az életben?
Figyelt kérdés
Családból mindenki bánt, hogy nem vittem semmire. Itthon el akarnak üldözni, pedig nem vagyok drogos, krva (férfival még nem is voltam.. ezért is kapom az ívet) a 30 éves, és a 26 éves nővéremet nem engednék elköltözni, de engem meg szívesen utcára tennének.
Nem értem, hol kéne tartanom az életben? "Testvérednek van diplomája, nővéred már férjhez ment, és orvos lesz!"....
Én fiatalabb vagyok, mint ők ketten.
Nem értem, hol rontottam el az életem.
2021. júl. 1. 09:05
21/23 anonim válasza:
Szerintem itt biztos találnál egy pár jelentkezőt ! :D Látod ? Már jobb kedved van . Maradjon is meg .
22/23 anonim válasza:
nincs ilyen, hogy hol kell tartanod
egyénfüggő
23/23 anonim válasza:
Az élet nem lóverseny. Akik csesztetnek folyamatosan, azoknak mond meg, hogy menjenek ki a lovira, tegyenek meg egy lovat és azt csapkodják a virtuális ostoraikkal! Nem mindenkinek egyformák a lehetőségei és az emberek személyisége is különbözik a többi emberétől. Ha keveslik az eredményeidet, akkor nem a lelátóról kell piszkálni a másikat, hanem egyengetni, segíteni az útját, rávezetni a szerintük "helyes" útra. De azzal számolniuk kell ezeknek az embereknek, hogy amit ők zöldnek látnak, az a te értékrendedben esetleg piros, - nem kell kiakadniuk, mert te nem feltétlenül az általuk mondottak szerint próbálsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!