Szerintetek milyen állás illene hozzám?
Logikus gondolkodás, megfigyelés és matematika segítségével. Azt mondjuk aláírom, hogy egy-egy elméletet hiába dolgoznak ki, írják le a matematika nyelvén, a kísérlettel való bizonyításhoz valóban szükséges némi kreativitás.
Ennek ellenére én személy szerint a kreativitást inkább kötöm a művészetekhez. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a tudományos fejlődésben kisebb jelentősége van a kreativitásnak, mint bármely művészeti alkotásban.
Az utolsó mondatoddal viszont nem értek egyet. Attól, hogy valaki kreatív még lehet bizonytalan, határozatlan, lehet, hogy még keresi önmagát, az utat, ami tényleg az övé.

Csak saját példával tudok élni, de ez megtaníthat, arra, hogy ne add fel.
Egyik kedvenc a hobbim a videók rendezése, rögzítése, vágása. Egyszer egy játékról csináltam promóciós videót, amelyre felfigyelt a videójáték fejlesztőcsapatának PR-osa. Felkért, hogy csináljak a következő DLC-hez egy videót és meglátjuk a továbbiakat. A vége az lett, hogy az a videó trailer lett eddig a legsikeresebb a csatornájukon és azóta én rögzítem nekik a promóciós videótartalmakat.
Ha valaki kiváncsi vagy nem hiszi esetleg el, privátban átküldöm, mert a nevem is fel van tüntetve rajta.
Aztaa 12.😯gratulalok nagyon ugyes lehetsz 😁
Koszonom egyebkent ezt a tanacsot.Azon szoktam gondolkodni, hogy ezer fele munka van amire ha rakeresel az okj-s kepzesek kozott vagy egyetemek kozott ott sincsenek....szoval ezert is irtam ki a kerdest hogy hatha valaki tud ilyen "rejtett" szakmakat mondani

A munkák többsége egyáltalán nem ilyen, hogy akkor ugyanazt a gombot nyomod életed végéig. Igazából a legjobb módszer, ha az ember elfogadja, hogy élete végéig tanulni fog. És akkor mindig olyan irányba fordul, amiben lehetőséget lát. Én pl már három elég különböző területen dolgoztam, most ezek metszetében tanulok tovább egy BSC képzésen, 33 évesen. Mellette folyamatosan agyalok, hogyan lehetne valami vállalkozást alapítani, ami minimál munkával hoz némi pénzt.
Mindenesetre ez kevés info, amit leírtál, ennyiből kb a coachot és a szervezetfejlesztést tudom ajánlani.

Én sem szívesen ülök heti 45 órat egy irodában semmi hasznosat előállítva a társadalom számára, csak operatív problémát megoldva.
Szeretem a fizikai munkát, szeretek kreatívkodni és alkotni. Most tanulok burkolónak, hogy a nap végén elmondhassam, hogy ezt én alkottam, hogy a megrendelőknek elálljon a lélegzete és szívesen ajánljanak az ismerőseiknek, mert szépen dolgozom. Persze ehhez jön az, hogy nem egy 'kényelmes' irodai klímás munka, sőt elég poros, koszos, de nekem ez sem probléma. Azt javaslom te is nyiss a nem 'standard' szakmák felé, mert lehet ott találod meg az utadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!