Milyen szakma illene hozzám a leírtak alapján? Sos segíts! Nagyon fontos!
Minden ismerősömnek konkrét tervei vannak a jövővel kapcsolatban, kivéve nekem.
Az álommelóm lakberendező, vagy belsőépítész lett volna, csak sajna be kellett látnom, hogy építész nem lesz belőlem amíg ilyen béna vagyok matekból (gyenge négyes átlag..). Ezt félretettem és elkezdtem gondolkodni, hogy mi is lenne az amit lenne kedvem csinálni életem végéig, jól keresnék vele és esetleg hiányszakma. Ilyen nem nagyon jutott eszembe. Amikben jó vagyok: Angol- jó a nyelvérzékem, és szeretnék sok nyelvet tanulni; Földrajz- érdekelnek más vallások, kultúrák, városok, szokások és sok helyet szeretnék bejárni; Rajz- érdekelnek a művészetek, az építészet, szépen rajzolok, és kreatív vagyok; Biológia- ebből is jó vagyok, de annyira mondjuk nem érdekel. Még a jogon gondolkodtam, de a politika annyira nem érdekel és nem vagyok annyira erős jellem, hogy meg tudjam nyerni a pert , bár az érvelés jól megy:DMásban nem igazán vagyok kiemelkedően jó, talán még a kémia érdekel egy kicsit.
Gondolkodtam azon, hogy lehetnék szakács vagy cukrász. Fordító is lehetnék, csak attól tartok hogy ehhez sokáig tartana megszerezni mindenféle papírt.. Bíró, ügyvéd, ügyész, grafikus... még ezeken gondolkodtam.. de úgy érzem egyik sem jó nekem, vagy nem is tudom. Persze nem fogok Mo-n maradni, Angliába vagy Amerikában szeretnék majd dolgozni, és élni.
Nehéz eset vagyok, de tud valaki segíteni?
Köszönöm sokat segítettél!
Apukám újságíró, anyukám egészségügyben dolgozik, de engem egyik sem vonz túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!