Érdemes e Norvégiában dolgozni?
41:
Miért lenne az illúzió, hogyha egy full kamus embert kiidegelek, amiért lebuktatom milyen orbitális nagyokat hazudik? :D
Én kicsit kételkedem ebben a lakás vásárlásban.
Bár minden lehetséges.
Érdemes lenne kimenni 2-3 szakmával, meg egy kis alapfokú Norvég tudással?
44:
Attól függ mi az a szakma. Elején elég az alapfokú norvég + magabiztos angol. De előtte érdemesebb lenne kimenni pár napra turistáskodni, hogy bírnád-e egyáltalán az időjárást, stb.
Van több szakmám is Logisztika, építőipar(Festő), C kategóriás jogsi. Meg 10 éve elvégeztem egy rendszergazda tanfolyamot, de nem sokáig dolgoztam benne.
44-es Nem tudod hogyan tudom ezeket elfogadtatni Norvégiában? Ha neked te most ott élsz?
Köszönöm ha válaszolsz :)
46:
Logisztikán belül mi a szakmád? Mert a logisztika elég tág fogalom. Idehaza nem tudom van-e olyan közvetítőcég, aki foglalkozik Norvégiával. Dániairól tudok, de velük érdemes vigyázni, mert szeretnek lenyúlni téged. A Dániaiak múltkor kerestek szobafestőt, arra emlékszek.
Ezt a savanyú szőlős trollt ne vegyétek komolyan. Az én kérdésemet is széttrollkodta:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Szegény ordít az irigységtől, hogy mások tovább vitték mint ő és most idejár hazudozni össze-vissza. Noha térképen se tudná megmutatni hol van Norvégia vagy Hollandia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!