Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok az állások, ahova...

Melyek azok az állások, ahova tényleg bárkit felvesznek?

Figyelt kérdés
Van érettségim, de még onnan is elutasítást kapok ahova elvileg elég a 8 általános iskolai végzettség is és elvileg bárkit felvesznek. Valami ötlet, hogy hova jelentkezzek állásra? (Székesfehérvár és környékén.)

2021. szept. 4. 17:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%
Komolyan, ha erettsegid van, akkor mar hulye nem lehetsz, miert mennel gyarba, a prolik koze? Vegezz el valami egyszerubb foiskolat, aztan mehetsz sscbe...
2021. szept. 15. 15:41
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
SSC be mehetsz jjaaajj.... ott a megváltás az SSC-be huuu... Gyárban sem a prolik vannak csak a jobb helyekre kell menni. Van olyan gyár ahova érettségi nélkül még gyartosorra sem vesznek fel senkit.
2021. szept. 15. 19:10
 23/26 anonim válasza:
100%
Komolyan mondom sokan úgy beszélnek mint ha ma olyan nagy dolog lenne az érettségi .. nekem is az van + rendszer gazdai és engem is csak gyárba vennék fel ott is a legszarabb részre mert 2 méteres 120KG-os vagyok úgy vannak vele úgy is bírod, szakadj meg 130-ért ropiért ... ezzel csak azt akarom mondani hogy nem sok jelentősége van az ilyen kaliberű "tróger" munkahelyeken az embernek milyen a végzettsége úgy mondanám inkább másodlagos. Ha nincs ismertséged és nem tudsz jól nyalni ne is várd hogy jobb helyre mész mint a szalag mellé. De, hogy egyáltalán sehova nem vesznek fel ezt meg nehezen tudom elhinni pláne úgy hogy írták is sokk az ilyen munka hely ara fele akkor valamit biztos rosszul csinálsz vagy passz.. mifelénk tuti felvennének az a feltétel hogy legyen két kezed meg lábad :DDD
2021. szept. 15. 22:54
 24/26 anonim ***** válasza:
89%
Ja, az érettségi manapság semmi, kb a 8 általános szintjén van. Gyárba szallag mellé ha hiány van, válogatás nélkül bárkit fel is vesznek.
2021. szept. 16. 04:11
 25/26 anonim ***** válasza:
91%
Az SSC nem sokkal jobb, mint a gyár 🥵 kb. ugyanaz, csak az irodai rabszolgaság egy fokkal több fizuért. Arról nem is beszélve, hogy minden pozira legalább 40-50-en jelentkeznek.
2021. szept. 16. 21:00
 26/26 anonim ***** válasza:
80%

"erettsegid van, akkor mar hulye nem lehetsz, miert mennel gyarba, a prolik koze? "

Erdélyimagyar 45 éves román érettségivel (székely akcentussal).

10 éve a cégnél műhelyvezető nettó 680.000 ért festőüzemben.

Vannak azért kivételes "prolik" is diploma nélkül...

2021. nov. 4. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!