Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok az állások, ahova...

Melyek azok az állások, ahova tényleg bárkit felvesznek?

Figyelt kérdés
Van érettségim, de még onnan is elutasítást kapok ahova elvileg elég a 8 általános iskolai végzettség is és elvileg bárkit felvesznek. Valami ötlet, hogy hova jelentkezzek állásra? (Székesfehérvár és környékén.)

2021. szept. 4. 17:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Auchanba most van felvétel!
2021. szept. 4. 20:23
 12/26 A kérdező kommentje:

#1: Nem vagyok szellemi fogyatékos és alkesz. Így is eléggé "lebutított" az önéletrajzom. Az érettségit mindig beleírom, illetve a korábbi munkahelyeimet (főleg diákmunkák). 3 éve keresek állás, szinte minden gyárat végigpróbáltam már, amiket találtam. Folyton visszaírnak, hogy köszönjük, nem önre gondoltunk.

#9: Jelentkeztem olyan állásra is ahol a minimum követelmény a 8 általános iskola, előnyként fel volt tüntetve az érettségi. Pár nap alatt jött az e-mail, hogy nem nyert a pályázatom. Közben ugyan úgy hirdetik az állást, meghosszabbított határidővel.

2021. szept. 4. 20:25
 13/26 A kérdező kommentje:
#11: Auchanban már kétszer próbálkoztam évek alatt, egyszer sem vettek fel.
2021. szept. 4. 20:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Székesfehérvár és környékén elég sok gyár van. HA egyikbe sem vesznek fel, akkor a hiba az ön készülékében van!
2021. szept. 4. 20:30
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Konyhai kisegítőt mindig keresnek, folyamatos a hiány. Ha gondolod írj rám privátban, tudok egy helyet ahol tudom, hogy folyamatos a felvétel (a Videotonhoz közel van). Szendvicskészítés stb.
2021. szept. 4. 20:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem vesznek fel gyárba csak úgy. Sok helyen alkalmassági vizsga van és sajnos vannak olyan multik, akik pl romákat nem alkalmaznak. De tudok olyanról is, hogy az ottani hr-esnek nem tetszett, ahogy a munkavállaló ránézett.
2021. szept. 5. 12:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, akkor pedig mégis az önéletrajzodban van a probléma. Sok gyár van itt, és sok operátort keresnek. Egyébként az, hogy folyamatosan fent van egy hirdetés, és mégis visszaírnak, hogy nem vesznek fel, az csak azt jelenti, hogy nincs ott üresedés, csak sokszor előre kifizetik a hirdetés díját. Vagy a fejvadász így gyűjt önéletrajzokat, de valójában ez egy nem létező állás.
2021. szept. 5. 14:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
De ha a kerdezonek nincs relevans tapasztalata csak diakmunka (en ebben a helyzetben voltam regen), nem fogjak felvenni kb. sehova, vagy gyarba legalabbis biztos nem. En meg mindig az ugyfelszolatost vagy ilyesmit javaslom, ott nem mindig feltetel a tapasztalat. Viszont tenyleg szep oneletrajz kell, valahogy kitunni, pl ne ird tele sablon melleknevekkel, hogy jol kommunikalsz meg jo problemamegoldo vagy :D
2021. szept. 5. 21:03
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Auchan, Deichmann, DM, ilyen helyekre tipikusan ismerosoket vesznek fel, megpalyazni sem erdemes.
2021. szept. 5. 21:03
 20/26 A kérdező kommentje:

#14: De mi a hiba?

#15: Ételekkel nem akarok dolgozni. Az orromból van, hogy random elkezd folyni vízszerűen a takony és ezt minden előjel nélkül csinálja, szóval fel se tudok rá készülni zsebkendővel. :-/ És nem akarok emiatt galibát, hogy összetaknyálom az ételeket.

#16: Nem vagyok roma, ez nem lehet kizáró ok. A HR-sre se nézhettem csúnyán, mert még odáig sem jutottam el.

#17: Remek. Csak tudnám mi lehet a gond az önéletrajzommal. És gondolom eléggé sűrűn lehet ez, hogy pont rossz hirdetésre jelentkezek, ami már nem létező állást hirdet.

#18: A diákmunkán kívül is van munkatapasztalatom, anno a Videotonnál is dolgoztam normálisan.

2021. szept. 14. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!