Mennyire gáz dolog főiskolai végzettséggel építőiparban dolgozni?
Tudom, bután hangzik, de közgazdász oklevelem van, ennek ellenére az építőiparban dolgozom, családi vállalkozásban. Édesapámmal együtt csináljuk a vállalkozást.
No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sokan megkérdezik, hogy egy ilyen jó "papírral" miért gürizek, melózok stb? Ilyenkor persze azt mondom, hogy azért mert közgazdászként nem nagyon voltak lehetőségeim (vidéken) és igazából ez a semmilyen társadalmi értéket nem teremtő irodai papírtologató életmód sem tetszett, mivel gyakorlaton 3 hónapot töltöttem egy cégnél irodában.
Én egyébként szeretem csinálni. Valóban néha megerőltető, de anyagilag sokkal jobban elvagyok mint egy bankban például.
Kellene emiatt szégyenkeznem, illetve jogos ez a "lesajnáló" lenézés vagy csak én gondolom túl?
Előre is köszönöm a (remélhetőleg értelmes) válaszokat!
Ha csak a betont talicskázod meg a földet túrod, akkor szar.
Ha rendes szakmunkát is végzel, tehát nem csak segédmunkát, akkor én nem érzem gáznak.
#2 mondani sem kell talán, hogy sokkal jobban jár vele :)
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!