Pénzügyi vállalkozásnál 5 éves tapasztalattal kontrollerként a bruttó 800.000 Ft reális fizetés?
Figyelt kérdés
Év végi bónusz is van, cafeteria viszont nincs. Angolul és németül is tárgyalóképes vagyok, de csak az angolt kell használnom.2021. szept. 2. 19:49
1/12 anonim válasza:
Nem tudom melyik megyebe vagy, de altalanosan elmondhato hogy ha mashol nem adnak tobbet akkor realis
2/12 anonim válasza:
Pesten pár helyen talán... De szerintem a legtöbb helyen sokallji fogják, a fővároson kívül meg szinte biztosan.
3/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, elfelejtettem írni, hogy Budapestről van szó.
2021. szept. 2. 19:59
4/12 anonim válasza:
átlag alig magasabb a reális bér mint bármelyik hasonló pénzügyi ügyintézőnek. Ergo az OKJ szintet alig veri a reál bér. tehát olyan nettó 350, plafon
5/12 anonim válasza:
Szerintem Bp-n is kicsit sok. De nèzd meg a hasonló munka köröket, ahol írnak fizetèst miket ajánlanak.
6/12 anonim válasza:
Azért ne mondjuk már olyanokat, hogy 5 év kontrolling tapasztalattal okj-s ügyintézőivel egyenértékű a bérezés, ez empirikusan nem igaz.
Én olyan bruttó 700-at mondanék, nagyobb cégeknél, főleg ha senior pozícióról van szó akkor talán lehetséges a 800.
7/12 Nemzeti konzervatív válasza:
Az adott terület piaci átlaga 650 a felmérések szerint.
8/12 anonim válasza:
Reális, kicsit még kúszhat feljebb, viszont innen már csak akkor fogsz tudni lényegesen feljebb lépni, ha poziban is feljebb lépsz.
9/12 anonim válasza:
Ok, ez régebbi kérdés, de már 2021-ben Budapesten is kicsit kevés volt a br. 800 ezer 5 év tapasztalattal, főleg cafi nélkül.
Ma már a br 1 milliót is megadják multinál 5 év tapasztalattal.
10/12 anonim válasza:
Akik azt mondjak, hogy bruttó 650 meg 700 azok remelem nem gondoljak komolyan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!