Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyi vállalkozásnál 5...

Pénzügyi vállalkozásnál 5 éves tapasztalattal kontrollerként a bruttó 800.000 Ft reális fizetés?

Figyelt kérdés
Év végi bónusz is van, cafeteria viszont nincs. Angolul és németül is tárgyalóképes vagyok, de csak az angolt kell használnom.

2021. szept. 2. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: mondjuk ez 2021-es kérdés, azóta volt egyfajta "bérrobbanás" pénzügyön, persze ez a bruttó 650 meg 700 már nagyon kevés volt akkor is egy seniornak. Én írtam a 9-es választ és 2022 végén a bruttó 1 misi 5 évvel nem volt annyira elrugaszkodott bérigény.
máj. 13. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak egy senior -nak..A mai árak mellett, ha egy fiatal lakást is bérel, akkor bruttó 800 ezer forint szerintem a minimum amibol meg tud élni.. és felre se sokat tudott tenni..plusz azt se felejtsük el, hogy ha kontroller akkor már egyetem is…rengetegen hitelből finanszírozzák a tanulmányaikat, amit vissza kell fizetni …nem érdemes abba belemenni, hogy ki tud minél kevesebbet elkérni, mint fizetés ..inkább a fizetések színvonalat kene emelni társadalmi szinten (persze a hasznos oktatás elengedhetetlen)
szept. 30. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!