Megszokott, teljesen általános jelenség multicégnél felvételikor az ilyesmi, vagy csak nekem kellemetlen ez az egész, és túlreagálom? Többi lent?
Munkaugyes trollunk ujabb sztorija?
Multicegnel nem tesznek fel irrelevans, a betoltendo munkakort nem erinto kerdeseket, kulonosen nem ilyen temakban. A sztorit is kisse tulszinezted, a multikulti kornyezet meg a szinesboru elettarsak meg melle a ritka keleti nyelv hobbibol, na ez picit sok lett, aranyom...
"Ha nem így gondolod, ezért sértve érzed magad, azt értem, mert szar lehet, amikor szembesülsz vele, hogy kevés vagy, enyni kör után."
Érdekes, mert bennem fel sem merült, hogy kevés lennék a munkakörre, vagy hogy ne én kapnám meg az állást, amennyiben hajlandó lennék rányomni az ostobaságra. Nekem spec. sosem volt gondom az ilyesmivel. De persze mindenki magából indul ki.
Szerintem ha lenne párod, akkor őt kúrálgatnád a hülye kérdések helyett.
És ha lenne harmadik kör bárhol, az az európai nagyfőnökkel való pofavizit, nem egy idióta teszt, hogy rasszista vagy-e (igen, az vagy, ez ennyiből is kiderült).
T. Kerdező.
Én vettem részt hasonlón.
Disc teszt volt, simán kiderül ha kamuzol és nem magad adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!