Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki vállalt munkát a roma...

Valaki vállalt munkát a roma telepen,mint szociális munkás, segítő?

Figyelt kérdés
Milyen munka? Mit kell tudni róla?
2021. aug. 17. 10:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Érdekel a munka csak azért írtam ki, hogy felvegyem a kapcsolatot,olyan személyekkel akik ilyen munkát végeznek,ha esetleg megvannak a munkát.
2021. aug. 17. 11:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Felvesznek a munkába*
2021. aug. 17. 11:18
 23/26 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem engedjük el ezt, mert akkor vagy te pedagógus, amikor a kispárnám.

Legfeljebb pedagógiai és családsegítő munkatárs, bár ahhoz is érettségi kellene. Akkor viszont te egyedül sehova és senkihez, mert nem vagy kompetens szakember. Egy segítő beszélgetés alkalmával te legfeljebb a kíséret lehetsz, aki jegyzetel, adminisztrál, hogy ne a szakembernek kelljen. Nagyjából minimálbérért. Amúgy meg nagyjából annyi lesz a dolog, mintha titkárnő lennél. Iktatsz, fénymásolsz, kávét főzöl. Levelezést, vagy akármilyen önálló munkát rád sem bízhatnak majd, olyan az írásképed. Nem tudom, hogy mit hiszel erről a munkáról.

2021. aug. 17. 12:00
 24/26 A kérdező kommentje:
Romániában élek idén diplomáztam.Mesteri szak mellett lenne ez a munka. Én is minimálbérért dolgoznék.A családomat tudjam támogatni egy kis összeggel.Csak azért tettem fel a kérdést,hátha fel tudnám venni a kapcsolatot,olyan személlyel aki ebben a munkakörben dolgozik.Amúgy neked mi a szakmát?
2021. aug. 17. 12:50
 25/26 A kérdező kommentje:
D*
2021. aug. 17. 12:51
 26/26 anonim ***** válasza:
84%
Akkor romániai fórumokon érdeklődj, mert én nem ismerem a román rendszert, nem tudok segíteni neked.
2021. aug. 17. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!