Valaki vállalt munkát a roma telepen,mint szociális munkás, segítő?
Figyelt kérdés
Milyen munka? Mit kell tudni róla?2021. aug. 17. 10:06
11/26 A kérdező kommentje:
De még nem biztos, hogy felvesznek.
2021. aug. 17. 10:55
12/26 A kérdező kommentje:
De azt mondta a főnök úr, hogy megbeszéljük a részleteket amikor aláírtuk a munkaszerződést.
2021. aug. 17. 10:56
13/26 anonim válasza:
Akkor felejtsd el azonnal. A részleteket azelőtt kell megbeszélni, mielőtt egyáltalán eldöntöd, hogy akarod-e az állást.
14/26 A kérdező kommentje:
Egy híres non profit egyesület hr is van.
2021. aug. 17. 11:03
15/26 anonim válasza:
Tudd meg pontosan, hogy mi a munkakör, jól nézd meg a szerződést, és ne írj alá semmit, amíg nem egyértelmű és neked nem felel meg!
16/26 anonim válasza:
Mennyire híres? Mert ha mondjuk az Igazgyöngyről beszélsz, ott szerintem vigyáznak rád.
17/26 anonim válasza:
12-13-ra:
Hát, az ilyentől nekem is megszólalna a vészcsengő a fejemben!
Nem is volt normális állásinterjú? Azt várják, hogy úgy írj alá egy munkaszerződést, hogy előtte nem is beszélitek át mit és milyen feltételekkel kéne csinálni?
Ha nem vagy nagyon kényszerhelyzetben, akkor szerintem is felejtsd el.
18/26 A kérdező kommentje:
Máltai
2021. aug. 17. 11:13
19/26 A kérdező kommentje:
De volt állás interjú.
2021. aug. 17. 11:14
20/26 anonim válasza:
A "főnök úr" szerintem nem akar elijeszteni, de ez nem így működik. Akár romákkal kell foglalkozni akár nem, akkor is tudnod kell, hogy mit vállalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!