IT-ben van értelme gondolkozni ha nem tudok csapatban dolgozni?
Igen ám de szükségem lenne egy elfogadható fizetésre is.
A példádban az garantált bérminimumos történet
szabadúszók nem mindig dolgoznak csapatba.
Magadnak programozol, akkor sincs csapat.
Amúgy meg meg kell tanulni csapatban dolgozni. Nem olyan nehéz az.
Tegyél ellene, ha ez az egy akadályoz meg abban, hogy jó szakember legyél.
Minden tanulható.
Ennyi info alapjan azt tudom mondani hogy nem tudom.
IT-ban van 1000 fele munka, mindegyekhez mas es mas kepessegek szuksegesek.
Az meg hogy nem tudsz csapatba dolgozni mit jelent? Ezt honnan tudod? Dolgoztal mar csapatban?
Az IT-sok jellemzően elég introvertált emberek, ezzel nem vagy egyedül.
Általában minden álláshirdetéshez odaírják, hogy csapatmunka. De ez mégis mit jelent? Igaz, én nem vagyok IT-s, de elég jól körülhatárolt munkaköröm volt mindig is. A csapatmunka általában azt jelentette, hogy aki balfék volt, és nem végzett időben, az ügyesebbek megcsinálták helyettük. Hát, az ilyen típusú csoportmunkát én sem szeretem valami nagyon.
A férjem dolgozott ilyen helyen, ticketezés volt, és úgy nézett ki, hogy volt egy közös e-mailcím, és onnan kellett dolgozni. Jellemzően az volt, hogy az egyik ember megoldott napi 50 esetet, a másik meg napi 5-öt. Meg volt az ORM (ott rohad meg) kategória, amihez senki hozzá sem nyúlt. Ott ez volt a csapatmunka. Amúgy ezt nem is értettem, szerintem kell egy koordinátor, aki leosztja a munkát, és ügyel arra, hogy nagyjából azonos legyen a terhelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!