Kb 4 éve dolgozom állattenyésztőként a fizetésem 161-170ezer nettó közt van nagyon megszerettem a 4 év alatt meg a lakóhelyemhez képest 7 km re van de érdemesebb vidékre menni nettó 240 ezerért viszont ottlakással van és csak hétvégén lehet hazajönni
2021. aug. 14. 09:27
1/8 anonim válasza:
Én az ott lakássalt választanám, csak bejelentett legyen
2021. aug. 14. 09:35
2/8 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni, a mamahotel nem csak a lakbért váltja ki. Gondold végig mik azok a dolgok amikről magadnak kellene gondoskodni, de most megcsinálják helyetted. Időben és pénzben is.
2021. aug. 14. 14:47
3/8 anonim válasza:
Aj mindig ezzel a mamahoteles faxságokkal jöttök. Én sem mentem soha albérletbe, mert nem vagyok marha hogy egy nyomorult fé.regnek fizetgessek nagyon sok pénzt, hogy ő belőlem élhessen én meg vállajak még plssz munkát, hogy enni is tudjak. Állatgondozóként nincs sok választás vagy mamahotel .i., vagy bentlakásos. Apátok faxa a mamahotel. Gondolom te is adsz ki lakást méreg drágán és nincs rá ember aki biztosítaná neked a megélhetésed, mert akkor szoktak idejönni sírni, hogy sok fiatal milyen lusta meg jöttök a mama hotel gya.gyaságaitokkal. Mindenki tudja az ingatlanokban van a legtöbb pénz mert ki lehet adni és akkor nem kell dolgozni, a sok szerencsétlenből meg a diákok szüleiből szeditek ki a magatokra való pénzeket...
2021. aug. 14. 15:31
4/8 anonim válasza:
#3: Ne itt sírj és irigykedj, mert csóró vagy. Nincs kiadott lakásom, mert nincs rá pénzem. Ellenben sajátom van, amit el kell adnom, hogy házat vegyek, szóval nem élek senkiből. Aki pedig albérletbe adja a lakását, az nem féreg, pusztán sikeresebb, mint te.
Az meg óriási tévedés, hogy az ingatlanban van a legtöbb pénz.
Egyébként a lényeget nem sikerült értelmezni... Fuss neki újra
2021. aug. 14. 15:37
5/8 anonim válasza:
3-as: bár én is albérletben vagyok de én jelenleg úgy látom, hogy nem akkora bisznisz már az albérlet, mint régen. Régen megvettél egy lakást 8-9 millióért aztán ki tudtad adni havi 75-80-ért.
Most ugyan az a lakás simán 16-17 millió és 90-nél többért nehéz kiadni.
Kérdésre is válaszolva semmi értelme elmenni vidékre ha az ablira elmegy a pénz. Plusz rezsi, kaja stb.
Nincs semmi gond a mamahotellel ha jóban vagytok a szülőkkel.
2021. aug. 14. 15:48
6/8 anonim válasza:
5ös! felvásárolják az elárverezett lakásokat tök olcsón, felújítják és drágán kiadják, nem egy lakást szoktak sokan kiadni, abban van pénz hidd el, e mellett bármivel bizniszelhet még van rá ideje, tőkéje!
2021. aug. 14. 18:31
7/8 anonim válasza:
#4: Akkor miért nem csinálod te is ezt, ha ennyire okos vagy? Egyébként, mint írtam, nincs kiadott ingatlanom, így nem tudom milyen kalap alá veszel, hogy többesszámban beszélsz rólam. A másik pedig, hogy miért az a rossz, aki profitot tud csinálni? Kereslet - kínálat. Majd ha nem lesz aki kifizesse az albérleteket lemennek az árak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!