Kellemetlen szituáció megoldása munkahelyen?
Figyelt kérdés
Névnapom volt, amiről őszintén szólva én magam megfeledkeztem, illetve nem is tartom nagy ünnepnek, általában barátok is szóban szoktak csak megköszönteni, ennyi.
Akkor esett le, amikor reggel az egyik kolléga felköszöntött.
Van egy kolléga, akinek ugyanaz a neve mint nekem, tehát ő is aznap ünnepelte. Kaptam tőle egy elég drága doboz bonbont - én az előzmények miatt nem vittem semmit, sajnos fel sem merült bennem, hogy kellene.
Ami extrán cikivé teszi, hogy bizonyos tekintetben magasabb pozícióban vagyok, így akár úgy is kinézhetett a dolog, hogy nekem "jár", neki meg nem...
Rém kellemetlen és szeretném valahogy "jóvá tenni", mi ennek a diplomatikus menete?
2013. jan. 21. 19:35
1/1 anonim válasza:
Túlspilázod. Vigyél neki valami hasonló értékű ajándékot, kérj elnézést amiért elfelejtetted mindkettőtökét és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!