1200-as NETTÓ órabérért nehéz DIÁKmunkást találni-én diplomásként még 1000 nettót se kapok-mit gondoltok erről?
Az egyik nagy hazai diákmunka szervező nyilatkozta hogy nagy gondban vannak a nyári szezonban, mert már nettó 1200-as (nettó!!) is nehéz diákmelóst találni, főleg ha rendezvényekre vendéglátásba kell a munkaerő.
Mert az 1500-1600-at simán megkaphaó még egy diákmelósnak is a nyári szezonban.
Én diplomás ember vagyok lassan 20 éve a pályán, diplomás munkörben.
És 150.000 a nettóm havi standard 160 munkaórára.
Számoljuk ki a nettó órabérem!
Még 1000 ft sincs.
Diákmelós nincs 1200ért se nagyon, de diplomás ember 20 éves tapasztalattal 1000 nettó alatt is van...
ÉRDEKES.
És ne gondoljuk hogy csak én kapok ennyit. Kb 3000-4000 ember van az ágazatban országosan, pont ugyanennyiért (táblás bér!!) és MIND diplomás.
"1200-as (nettó!!) is nehéz diákmelóst találni, főleg ha rendezvényekre vendéglátásba kell a munkaerő.
Mert az 1500-1600-at simán megkaphaó még egy diákmelósnak is a nyári szezonban."
Kérdező, dolgoztál te már a vendéglátásban, nyári szezonban? Biztos nem, mert akkor nem sokallnád érte ezt a pénzt. Attól hogy nem kell hozzá diploma, még ötvenszer nehezebb mnuka, mint amit te csinálsz.
Vannak NAPOK, amikor többet keresek mint netto 150. Egyszeruen nem hiszem el hogy valaki kepes havi ennyiert kikelni az ágyból.
Ha diákmunkást veszek fel kulimelóra, akkor 1500t adok óránként. Amikor en voltam diak, 10 eve, mar akkor is 1000 korul voltak az órabérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!