Finance administrator bér pályakezdő diplomásként Budapesten multinál?
De közgazdászként sőt ahogy látom speciális nyelvtudással miért csak adminisztátor munkakörbe jelentkeznél?
Szakmaibb kellene főleg ha nem akarod magad beskatulyázni.
2)
Teljesen igazad van, ettől tartok én is. Szeretnék bekerülni az adott céghez, mivel a spec nyelvtudást nem tudom hol lehetne még kamatoztatni, illetve a szektor is nagyon izgalmas, látom benne a hosszútávú fejlődési lehetőséget akár évtizedes távlatban is. Tanácstalan vagyok, és emiatt ideges, nem tudom elmenjek-e valami jobbnevű SSC-be, mint pl a Morganbe, mivel ugye a hagyományos szemlélet szerint ezek a legjobb helyek pályakezdők számára, vagy skatulyázzam be magam egy ilyen, a tudásom szerint gyengébb kezdő pozícióba, csak azért, mert lehet előre tudok jutni ebben az iparágban.
De önmagában SSC-be sem kellene szerintem menned, hanem valódi vállalati szakmai pozícióba.
SSC-ből kitörni nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!