Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jártatok már úgy, hogy interjú...

Jártatok már úgy, hogy interjú végén azt mondják, fölvettek, de később nem értesítettek, és nem történt semmi?

Figyelt kérdés

Multi, sok körös interjú (4).

Legutolsó interjú, ami már inkább beszélgetés a managerrel, aki mondja hogy jó, felőle is jöhetek, szól a HR-nek.

Ez múlt héten történt, azóta sajnos semmi visszajelzés.

Szerintetek mire számítsak?

2021. aug. 10. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Rákérdeztél már náluk is?
2021. aug. 10. 13:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Még nem telt el 5 munkanap, azt megvárom
2021. aug. 10. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Nyár van, valószínűleg csak szabin van a fél HR és lassú az ügyintézés.
2021. aug. 10. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3-asnál a pont, nekem anno (multinál) júniusban volt az utolsó interjú, és szeptember elejére lett szerződés... nekem volt ismerősöm a cégnél, ő szólt, hogy ne aggódjak minden oké csak nyár volt meg valami átszervezés is.
2021. aug. 10. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Komolyabb multinal meg semmit nem jelent, hogy a hiring manager szerint mehetsz. Eleve az interjuk utan van egy debrief az osszes interjuztatoval, ha az pozitivan zarul, akkor kulon csapat allitja ossze az ajanlatodat, azt nyilvan jova kell hagyatni, utana background check stb.
2021. aug. 10. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Multinál előfordul, hogy sokáig tart, míg megjön az ajánlat. Nekem is volt, hogy február második hetében volt az utolsó interjúm, március elejére lett ajánlat és március közepén kezdtem.
2021. aug. 10. 14:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítő választ! E hét elejére ígérték az értesítést, az interjúztató hölgy még azt is említette, hogy azonnal jelez a HR-nek, hogy gyorsítsa a a folyamatot, de még semmit sem kaptam. El vagyok szontyolodva picit, remélem nem gondolták meg magukat vagy jött közbe valami.
2021. aug. 10. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen jartam igy! Bar sima gyari melo volt de a kivalasztason mondtak hogy felvesznek . 2 napon belul visszajeleznek email ben mikor kell menni az elso napra. Na nekem nem jott. Felhivtam oket es mondtak hogy mindenki megjelent rajtam kivul hiaba mondtam hogy nem kaptam meg az emailt nem hittek el pedig jol lett leadva. Vegul 1 nap kesessel kezdtem ott
2021. aug. 10. 21:15
 9/10 A kérdező kommentje:

8)

Ugyan így jártam a jelenlegi munkahelyemmel, azzal a különbséggel, hogy szóltak melyik nap van a kezdés, de hogy melyik iroda melyik emeletén, kivel, hogy, miképp, semmi. Végül a csoportvezetőm hívott a kezdés napján már dél körül, hogy mizu velem, be tudok-e menni aznap.

2021. aug. 11. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Update:

Ma jeleztek, hogy várnak még egy interjúra.

2021. aug. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!