Hogy van ez a bérigény?
Van a kisvárosunkban egy munkahely. Kettó pozíció volt meghirdetve. Egyik operátor másik ilyen bérügyintéző féle ( mikor hány ember van, melyik közvetítőtől, hány napot volt bent mennyi a havibére)
Én az operátorra jelentkeztem,de az bérügyintézőre hívtak be.
Minimalis angol kell az nekem megvan.
Kérdezte a bérigényemet, én mondtam h csak Pesten dolgoztam eddig így nem tudom erre mennyit szokás keresni,de bemondtam a 180 ezret.
Nem tudom mennyire realis lehet,de ha kevesebb is akkor még alkalmazhatnak?
Szerintem se. Főleg azért mert igazából a gyárba jelentkeztem, de a pénzügyes részre hívott.
Meg használni kell az angolt is, mert az igazgató kínai ,de ő se perfekt angol.
Személy szerint nekem igen van 3 év.
Csak ugye azon gondolkodtam ha én a sorra jelentkeztem akkor valami oka volt, hogy a pénzügyes részre hívott be. Ezzel akkor szembesültem mikor annak a feladatleírását mondta.
Nekem nincs bérügyintéző szakmám ezért csodálkoztam.
Pénzügyi ügyintéző a pozíció bocsánat, de ahogy elmondta nekem a bérszámfejtő jött le jobban.
Nem kell végzettség. A TB-hez kellett régen, de most már oda se kell.
Mellesleg ez inkább bérszámfejtő/pénzügyi asszisztens állásnak tűnik. Az meg Budapesten indulna szerintem 220-tól, vidéken a 180 kb reális, bár nyilván kicsit több még lehetne. Az operátor lehet hogy többet kap pótlékokkal, de cserébe gyilkos beosztásban kell bejárnia. Ehhez képest az irodai munka sokkal kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!