Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van ez a bérigény?

Hogy van ez a bérigény?

Figyelt kérdés

Van a kisvárosunkban egy munkahely. Kettó pozíció volt meghirdetve. Egyik operátor másik ilyen bérügyintéző féle ( mikor hány ember van, melyik közvetítőtől, hány napot volt bent mennyi a havibére)

Én az operátorra jelentkeztem,de az bérügyintézőre hívtak be.

Minimalis angol kell az nekem megvan.

Kérdezte a bérigényemet, én mondtam h csak Pesten dolgoztam eddig így nem tudom erre mennyit szokás keresni,de bemondtam a 180 ezret.

Nem tudom mennyire realis lehet,de ha kevesebb is akkor még alkalmazhatnak?

2021. júl. 28. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megállapodás kérdése minden. Az előzetes bérigényt azért kérdezik, mert ha nagyon távol áll az elképzeléseiktől, akkor nem is folytatják veled a kiválasztást.
2021. júl. 28. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem reális. Nem mondtál se túl sokat, se túl keveset.
2021. júl. 28. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Szerintem se. Főleg azért mert igazából a gyárba jelentkeztem, de a pénzügyes részre hívott.

Meg használni kell az angolt is, mert az igazgató kínai ,de ő se perfekt angol.

2021. júl. 28. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Mit kérnek? Ha érettségi elég, akkor is 220-at kérnék irodába vidéken is, ha van azért más opció. 180 rettenetesen kevés, pótlékokkal az operátorok többet kapnak szerintem.
2021. júl. 28. 20:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Pénzügyi területen szerzett tapasztalatot kér ( gondolon ebben benne van az érettségi) + angol nyelvtudást
2021. júl. 28. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Bérügyintéző szerintem csak végzettséggel lehet valaki
2021. júl. 28. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
a pénzügyi területen szerzett tapasztalathoz hogy elég az érettségi? vagy amellett van tapasztalatod is?
2021. júl. 28. 22:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Személy szerint nekem igen van 3 év.

Csak ugye azon gondolkodtam ha én a sorra jelentkeztem akkor valami oka volt, hogy a pénzügyes részre hívott be. Ezzel akkor szembesültem mikor annak a feladatleírását mondta.

Nekem nincs bérügyintéző szakmám ezért csodálkoztam.

Pénzügyi ügyintéző a pozíció bocsánat, de ahogy elmondta nekem a bérszámfejtő jött le jobban.

2021. júl. 28. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem kell végzettség. A TB-hez kellett régen, de most már oda se kell.

Mellesleg ez inkább bérszámfejtő/pénzügyi asszisztens állásnak tűnik. Az meg Budapesten indulna szerintem 220-tól, vidéken a 180 kb reális, bár nyilván kicsit több még lehetne. Az operátor lehet hogy többet kap pótlékokkal, de cserébe gyilkos beosztásban kell bejárnia. Ehhez képest az irodai munka sokkal kényelmesebb.

2021. júl. 29. 01:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy mondta a hr-es, hogy a bérszámfejtéseket már megcsinálja a közvetítő és csak átkell ellenőrizni pl hogy az adecco közvetítőtől volt a Kis Pista 20 napot bent 8 órár a bére így pl 210 ezer.
2021. júl. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!