Mekkora bérigényem lehet csoportvezetőként?
Műszaki terület, a csoport megrendelői igények szerinti gyártmánytervezéssel és gyártáselőkészítéssel foglalkozik. "Pénzügyi" felelősség nincs, ha nem vesszük figyelembe azt, hogy selejt gyártás esetén hatalmas a kár. A feladat a tervezésen és az előkészítésen kívül a feladatok kiosztása, koordinálása, ellenőrzése lenne, illetve folyamatfejlesztés. A csapat létszáma várhatóan 3-7 fő. Nem multi cég, kifejezetten kevés a létszám, így a plusz adhoc feladatok száma magas. A jelenlegi bér br. 400-450 000 Ft, megyeszékhely.
Várható az előléptetésem, viszont fogalmam sincs mi a reális bérigény. A munkatempó elég feszített, ingyenes túlóra általánosan elvárt.
A megadott paraméterekkel sztem bruttó 150-et simán rátehetnének.
Én ugyan pesten vagyok csopi vezető, de arányaiban azért egy 30%-ot illene rádobni.
Ok 400al számolva az 520 lenne.
Egyébként milyen felelősséged van még? mik azok a pontok konkkrétan, ahol a döntéshozás nálad van?
Nettó 400.
Vidéken, jól vagy? 300-330 nettó jó lesz
Én is azt mondanám, hogy 25-30%-ot rá kellene dobni a mostani bérre.
Ha jól értem, most olyan pozícióban vagy, ami fölé kerülnél és több embert irányítanál olyan munkakörben, amiben most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!