Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tapasztalataitok,...

Milyen tapasztalataitok, érzéseitek vannak főnökasszonyok, női csoportvezetők alatti alkalmazottként?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
én is nő vagyok, de nem szeretek női főnökökkel dolgozni. sajnos most is az van. általában érzelmi alapon hoznak döntéseket, még akkor is, ha azt hiszik, hogy ez nem így van. sokszor személyeskedésnek vesznek dolgokat (ez még az érzelmi alaphoz tartozik), egyesek könnyebben befolyásolhatók és jobban irányítja őket az irodai pletykálás meg az alulról nyalók, mások viszont annyira szeretnének férfiasak lenni, hogy már túlzásba viszik a keménykedést. nyilván létezik higgadt, valóban "férfiasan" gondolkodó női főnök is, de sajnos én még nem találkoztam ilyennel.
2010. júl. 23. 07:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam eddig egyre ment. Hidd el, a férfi főnök se jobb egy fokkal sem...a férfi is szereti, ha nyaliznak Neki, és az alapján dönt...
2010. júl. 23. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Könnyeben tudok dolgozni női főnökkel (én nő vagyok). A férfi főnökökkel nincsenek jó tapasztalataim sajnos.
2010. júl. 23. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Volt nö főnököm,egy kft tulaja.Közel a 60-hoz.

-A szakmához/nyomda/ hülye volt.

-A döntéseit az alapján hozta,hogy pl.mikor látta az unokáját,"beszólt"-e valamelyik menye,a férje nagy kutyája bántotta-e az ölebét,stb.

2010. júl. 24. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Én nő vagyok! Dolgoztam cégnél női főnökkel, és nehezen viseltem a hisztijeit.

Most egy kis cégnél 4 nálam idősebb szaembernek vagyok a főnöke, én a szakmához nem értek, csak az üzlethez, meg a papírmunkához. Igyekszem nem beleszólni szakmai kérdésekbe, vannak többen vitassák meg. Persze ahogy múlnak a hónapok, évek egyre többet tudok a szakmáról is, már nem tudnak a szállítók bevinni az erdőbe.

Ha elegük van a szövegemből, közlik, hogy fogjam be és menjek ki a "műhelyből", mert dolgozni szeretnének. Ilyenkor tudom, hogy igazuk van, és hagyom őket dolgozni.

Azt gondolom bírnak engem.

2010. júl. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!