Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi számít ideális bérigénynek...

Mi számít ideális bérigénynek 2 év IT tapasztalattal Magyarországon?

Figyelt kérdés

Nettó 400-et szoktam mondani, ez alatt annyira nem motiválna a meló, nem tudom, hogy ennél többet kellene mondanom, hogy komolyan vegyenek, vagy kevesebbet ( amit nem hiszek mert már ez is a legalja a webfejlesztős melóknál)

Bécsbe menni a másodlagos opció, de ezt 2 év tapasztalattal még nem annyira egyszerű megtalálni

2021. júl. 15. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Mégis milyen pozícióban? Földrajzilag hol? Melyik cégnél?
2021. júl. 15. 20:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Front End Fejlesztő, Pesten
2021. júl. 15. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
280.000.000Ft
2021. júl. 15. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Br 750 simán, főleg ha erős vagy valami mostanában divatos fw-ben. Nyiss backend fele, én abban jobban látom a jövőt.
2021. júl. 15. 21:39
 5/7 A kérdező kommentje:

ja Frontenddel nem egyszerű, vagyis Backenddel könnyebb lenne, ha nagyon döcögős akkor lehet nyitok afelé is, de azért még egy darabig nyúzom a frontendet

Akkor lehet, hogy netto 400-al hülyének néznek hmm?

2021. júl. 15. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Hülyének nem, kategóriád közepe, alja szerintem, olyannak néznek aki valamiért kicsit kishitű, az emberek jellemzően az elvárt fizetésük fölé lőnek.

En mondjuk mindenhol megmondom, hogy mennyit keresek most, ennél csak többért váltok, vagy ne raboljuk egymás idejét.

2021. júl. 16. 01:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja érthető utolsó, hogy ha most is van melód úgy más a helyzet
2021. júl. 16. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!