Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy reagálnátok rá, ha nem...

Hogy reagálnátok rá, ha nem kapnátok teljes bért, és még a főnöknek állna feljebb hogy milyen anyagi helyzetben van a cég, és egyáltalán örüljek hogy ennyit is kaptam?

Figyelt kérdés

Minden előzetes értesítés nélkül kevesebb bér jött, jóval kevesebb. Rákérdeztem, erre kioktattak, hogy nehéz helyzetben van a cég, és örüljek hogy lyuk van a seggemen és ennyit is kaptam, de el is lehet menni.

Még neki áll feljebb mikor nem fizet ki.

Erre mit reagálnátok?

2021. aug. 10. 13:02
1 2
 11/14 Hintalow ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy mindig vannak olyan fogalmatlan válaszolók, akiknek nem esik le, hogy a munkaügyi troll napi egyenkèrdèseiben semmi nincs ami lètezne, sem a munkahely sem a főnök, kitaláció az egèsz. Erre itt komolyan elkezdenek valaszolni folyton 😅

Ámbár erős a gyanúm, hogy a válaszok egy rèszèt is a troll csinálja más acc-okról.

2021. aug. 11. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
#7 hogyhogy mi a cél? Miért akarnék megtartani egy ilyen munkaadót?!
2021. aug. 11. 13:32
 13/14 anonim ***** válasza:
#11: Engem nagyon érdekel, hogy akkora kretén, hogy ingyen ontja magából ezeket a kérdéseket már minimum 6(!!!) éve, vagy tényleg fizetett troll, mint azt már többen felvetették? Valószínűleg sose tudjuk meg, de szívesen belenéznék az agyába.
2021. aug. 11. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyilván mérlegelni kellene, hogy mik a további kilátások. Mondjuk munkavállalóként nekem ettől megrendülne a bizalmam a cég iránt, nem biztos, hogy szeretnék velük ezek után hosszútávon együttműködni. Ha nehéz helyzetben van a cég, akkor ugyan legyen már annyi töke a vezetőnek, hogy időben megbeszéli a munkavállalókkal és egy tervet is előad mellé. Pl. Nézd xy, most sajnos szarban van a bicikli, pár hónapig kevesebbet tudok adni, mit szólnál, ha lecsökkentenék a munkaidődet? Vagy fél éven belül kifizetjük az elmaradást, mert átmeneti nehézségek akadtak vagy hasonló. De ez a flegma vagyok, nem szólok, csak baśżok rendesen fizetni, ez ma már nem járja. Nem afrikában vagyunk egy cipőüzemben, ahol örüljön a paraszt, hogy napi egy dollárért 20 órát robotolhat.

A jelen helyzetben leülnék a főnökkel és megkérdezném, mi a terve. Aztán ha faśżjankóskodik, akkor otthagynám a getzchybe és befenyegetném munkaügyi bírósággal. De mondom, a munkaviszony kétoldalú és mellérendelt jogviszony. Én eladom a tudásomat, időmet és ezt a másik megveszi tőlem. Ha nem akar érte pénzt adni és nincs is stratégiája, akkor az ilyen életképtelen cégből menekülni kell.

2021. aug. 15. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!