Gyógyászati segédeszközzel foglalkozó multi cégnél dolgozok. A munkáltató kötelez a covid elleni vakcinára a rendelet szerint, amely kimondja, hogy minden egészségügyi dolgozó köteles felvenni a vakcinát. Viszont a mi cégünk nem számít egészségügyi szolgáltatónak. Tehát nem kötelezhet erre hivatkozva.
Mit lehet tenni ebben az esetben, ha én nem szeretném felvenni az oltást?
Oltás pártiak kérem hagyják figyelmen kívül a kérdést.
"aki nem akarja oltatni magát saját felelőségre hagyják békén már őket"
Az a baj, hogy nem a sajat felelosseguk. Ha szarul lesznek, akkor orvoshoz meg korhazba mennek, akik vagy el tudjak latni, vagy nem, mert tele a korhaz es nincs hely.
Akkor lenne sajat felelosseg, ha az oltatlanok beleegyeznenek abba, hogy nem kapnak egeszsegugyi ellatast, ha megfertozodnek.
2021. aug. 10. 19:53
12/14 anonim válasza:
11es! Amúgy sem kapunk normális ellátást! Édesanyám 40 évig fizette a tb-t és amikor a halálán volt nem jött ki mentő 40 percig! Miről beszélsz? nem kell lemondani az egészségügyi ellátásról, mert nem segítenek, csak ha magánba mész, ennyi. Ezért nem érdekel az egész, ha az oltástól leszek rosszul és esek össze leáll a szívem és nincs járókelő aki segítene ott halok meg, de ha otthon vagyok egyedül és hirtelen leszek rosszul és esek össze a szobámban sem lesz esélyem segítséget kérni. Tök mindegy hogy a vírusba dög.lök meg vagy az oltásba. Bízom az immunrendszeremben, nem élünk olyan jó életet, hogy ezért én oltakozak meg kapaszkodjak annyira belé, és szerintem túl van tolva az egész téma. Csak arról szól, hogy fogyjon el az oltóanyag, ha már ennyi pénzt kiadtak érte és senkit nem érdekel kinek mit adnak be mi az alapbetegséged és hogy bele halsz e vagy sem. Ezért nincs bizodalmam, még azt sem nézik meg oltás előtt van e benned vírus, ráoltanak és le vagy xarva. Ez miféle egészségügyi ellátás?
2021. aug. 10. 20:02
13/14 anonim válasza:
Fel kene huzzanak satrakat internettel es olyan emberekkel akik okosabbnak hiszik magukat az orvosoknal. Aztan mikor egy oltatlan lebetegszik az ilyen satorba vihetnek oket es peer coding jelleggel google felhasznalasaval meggyogyitanak egymast. Ev vegen lehetne szep sztatisztikat csinalni es a halottakat posztumusz laposfold dijal jutalmazni
2021. aug. 10. 20:03
14/14 anonim válasza:
Jah és nem kell lemondani az egészségügyi ellátásról mert nincs. A telefont nem veszik fel, hogy időpontot kérj, flegmák, bu.nkóók, lenézőek veled akár hová mész, mert nem magán rendelő. Szóval erről ennyit... Ez tb-s ellátás! Egy nagy 00
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!