Ilyen esetben mit lehet tenni?
nem találok sehol munkát mert mindehova végzettséget meg tapasztalatot várnak el. A proffession.hu es társai nem válaszolnak a jelentkezésekre. Sajnom az anyámnak meg megszűnt a munkahelye és szuleim sem fognak eltartani vagyis nen tudnak majd jovohettol. Tehat ha nem vesznek fel sehova jovohetig marad az ongyilkossag mert valami borzalom hogy egy sima arufeltolto poziciora es halom szamra jelentkeznek emberek. Akkor en feladom inkabb senki nem ad munkat de penzre meg szuksegem van.
27/f
Nem tudom, hogy merre laksz, de felénk keresnek munkaerőt. Komárom-Esztergom megye -> Tatabánya, Oroszlány vonal, ipari parkok.
Lehet, hogy érdemes lenne a lakhelyedtől kicsit távolabb is keresgélni, valószínűleg munkásszállás megoldható. Ideiglenesen megmenthet...
Az öngyilkosság semmire sem megoldás. Nálam az egyenlő a gyávasággal. Nem kell ecsetelned, hogy milyen katasztrófális helyzetben vagy, mert az 50 évem alatt én is sok mindent megéltem. Talán még a Tiednél is rosszabbat.
Tehát ne az önsajnálat legyen a cél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!