Miért olyan nagy szám hogy egy kínai szalagmelós forintra átszámítva 200.000 ft alatti bérért dolgozik, ha itthon is vannak nettó 111.000-ért melózó emberek?
A NAtGeo még műsort is forgatott a SZEGÉNY kínai munkásokról, akik szalag mellett fizikai melóval forintra átszámítva még a 200at se kapják meg/hó.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSS??? ebben mi a hír hogy megér egy műsort?
mennyit kap itthon egy minimálbéres? nettó 111.000-et!
Natgeo! Lehet jönni ide!! KÖzelebb van mint Kína, és lehet forgatni !! Havi bér 111.000 ft!!
Még a kínai melós is jobban keres!!
Németországban a bérstatisztika alja megáll 750 eur-nál mondván olyan nincs hogy valaki teljes állásban ne kapjon meg még 750 eur-t se...
Az ő bérstatjuk a hazai béreket értelmezni se tudná mert a skála legaljánál is lejjebb vannak....
Ezt kb. fél éve én is láttam, ami a legviccesebb volt, hogy kaptak ingyen szállást, reggelit és ebédet, reggel ébresztő, torna este szintén torna, majd takarodó, mint a gyerektáborokban.
Havi 1 fizetett hazautazás, kötelező heti 20 órányi oktatás és továbbképzést, a fele munkaidőben, a másik fele meg munka után. A 100-as csoportokból a 10 legjobb előléptetést kapott és mehetett továbbképzésre ismét 100 fő és a 10 legjobból vezetőt képeztek.
Kötelezően volt nekik heti 2 óra extra pénzügyi felvilágosítás, befektetési tanácsadás, üzlettervezés.
A pénzügyi kultúrájuk révén a fizetésük 20%-át megtakarítási számlára kapták, valamint 10%-ot utaltak a családnak, a maradék 70%-ot kapták kézhez.
Nekem a riportból nem derült ki, hogy a 170eFt-nyi átlagbér már a levont 30% utáni, vagy előtti összeg volt.
Kérdés, ot mennyit ér ez az összeg.
"Nem tudom milyen mentális probléma okoz ilyet. A csávó már 2015-ben is tolta ki magából ezeket a kérdéseket."
Valószínűleg fizetett troll és a kamu hisztis kérdései növelik az oldal látogatottságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!