Értelmes emberektől kérdezem, hogy miből,vagy hogyan tudnék itthon pénzt keresni? (bővebben lent)
Az ilyen reklámos és kérdőíves fas*ságok nem napi 2-3 ezret adnak, hanem inkább havi 2-3 ezret :/
Youtube videó készítésbe nem éri meg, ha csak a pénz miatt csinálnád, mire értelmes összeget hozna az évekbe telne és nem napi 10 perc munkába kerül minőségi videókat gyártani, persze ha van egyáltalán hozzá érzéked.
Az olyan freelancer munkákat ahol Excel, Word és hasonlókat csinálnak azt el is felejtheted sajnos, az ilyen oldalakon mindig van 100 indiai akik negyedáron megcsinálják mint amennyiért te elvállalnád :/
Hacsak nem akarsz vállalkozásba kezdeni (Amit kétlek, elvégre az is pénzbe kerül) nem sok lehetőséged van otthoni önfoglalkoztatásra.
Ha szakács vagy, akkor talán ételfutár szolgálatot tudsz csinálni, de ahhoz is kell alaptőke. Meg több év is, mire beindul a vállalkozás. Lehet, hogy egyedül nem is leszel elég hozzá, mert be kell szerezni az anyagot, megfőzni, kiszállítani, valakinek kezelni kell a rendeléseket. A szomszéd faluban nálunk volt ilyen kifőzde, de úgy indult, hogy kétszeresére emelték az árat, mert nem érte meg nekik, aztán így is becsődölt. Nem tudom miért, lehet, hogy ez nem törvényszerű. Ott egy házaspár csinálta kettesben. Szerintem erre nem itt fogsz értelmes tanácsot kapni, hogy mi ennek a módja, hogy egy ilyet elindíts. Könyvelővel lenne érdemes beszélni, hogy mi a menete, milyen költségei vannak, stb. De ha nincs alaptőke, akkor nem nagyon fog menni.
Egyébként egyre több az otthoni irodai munka Magyarországon is. De azért az elején be kell járni betanulni, meg ahhoz kéne nyelvtudás. Mi a férjemmel itthonról dolgozunk már 2 éve, de előtte be kellett járni az irodába, most úgy tűnik, hogy heti egynél többször nem kell majd bemenni. De beszélek két nyelven folyékonyan.
Mindenkinek köszönöm szépen a hozzászólását,és ötletét.
A 7-es válaszoló,válasza egyszerű,és lényegretörő.
Plusz a 7-es egy jó szám :-) Veszítenem nincs mit.Enni eszünk,én is,és mindenki.Haszontalan étel meg nem nagyon van. Egy biztos cápa uszony levest nem csinálok.Meg tengeri herkentyűket... Volt olyan étterem,ahol ki volt írva a cápa uszony leves,de senki sem rendelte soha.A végén már meg avasodott,és kidobtuk,az étlapról meg levették.Még egyszer köszönök mindent
Tudom, jól hangzik a hetes válasz, de hobbinál többet ne remélj belőle, mert naivitás.
Első reálisan látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!