Hogyan juthatnék be a Szerencsejáték Zrt. -hez dolgozni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 09:02
1/6 anonim válasza:
Bemész a térség egyik lottózójába, és megkérdezed.
Felveszed a kapcsolatot, érdeklődsz. Nem titok. Ha normálisak ,eligazitanak.
. Milyen végzettséged van. Hol akarod kezdeni. Lottózóban vagy " magasabb" pozicióra van végzettséged..
A legfönök Neve, azt tudom, Székely Gábor. ( ne kérdezd honnan )
De azt tudnod kell, hogy egy undoritó korrupt képmutató banda az egész. ( tisztelet a kivételnek )
2/6 anonim válasza:
Aki lottózóban dolgozik az nem a Szerencsejáték Zrt. alkalmazottja.
3/6 anonim válasza:
útolsonak igaza van lool de am gondolom téleg be mész és meg kérdezed h szotyi van
4/6 anonim válasza:
bemész, érdeklődsz, elmondják mi a helyzet. tényleg nem titok, még ha az első úgy is állította be, mintha a vezérigazgató Székely Gábor nevét tudni furcsa lenne.
5/6 anonim válasza:
A Székely Gábor már nem dolgozik ott,de amíg dolgozott addig sem volt titok egyátalán. Hogy is lehetne, különösen egy állami vállalat élén? Az új vezetőt nem tudom, de valószínűleg fenn van a honlapon. Állásokat is a honlapon szoktak meghírdetni. A lottózókban dolgozók is alkalmazottak. De persze lottót nem csak ott kapsz, akik máshol dolgoznak azok nem a cég alkalmazottai.
6/6 anonim válasza:
Igaz, visszavonom, nem titok .
De akkor is korrupt banda. Tisztelet a kivételeknek.
Én még a kenó sorsolástól is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!