Hogy juthatnék fel Pestre? Nagyon szeretnék ott dolgozni, de nem tudom hogyan vágjak neki!? Nincs olyan munka ahol szállást is biztosítanak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 18:29
1/5 anonim válasza:
Milyen szakmád van?
Pl. ápolónőknek van lehetőségük nővérszállóra menni.
2/5 A kérdező kommentje:
Kereskedelmi végzettségem van!
2009. máj. 30. 19:40
3/5 anonim válasza:
Mi gyűjtöttünk pénzt annak idején a párommal és kivettünk egy albérletet. Olcsót...és rosszat még a falak is penészesek voltak és a VII.kerben volt. De kezdetnek jó volt az is. 1 hónapon belül volt állásom (én is kereskedő vagyok) persze az is rossz volt de valahol el kellett kezdeni.
Ma már egész más a helyzet, saját kertes lakásunk van pest mellett. Megérte. Nekem annyira bejött, hogy én azt mondanám neked ha kell vegyél fel hitelt. Eleinte nagyon nehéz lesz de 1-2 év és nem bánod meg. Én már 7 éve jöttem fel. Ahol én laktam ott csak éhen lehet halni kb. Pedig az is nagyváros.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen,párban könnyebb!Én meg vagyok egyedül,barátaim nem akarnak jönni egyedül meg egyáltalán nem könnyű!Valami alap tőke is kéne, hogy elinduljak,de jelenleg munkám sincs....szóval nem egyszerű ez :)
2009. máj. 30. 21:13
5/5 anonim válasza:
Persze hogy van,csak nem a kereskedő szektorban... Valami termelőcégnél próbálkozz,ott kell egy évet kihuzni,aztán már lesz megtakarításod. csak hát...kemény munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!