Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság aki 300 ezer nettót...

Manapság aki 300 ezer nettót keres havonta, az szegénynek számít?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
51%
Csak én Ausztriában pucolom, fővárosban 280 at adtak volna érte, így meg Győrben lakást bérlek és átjárok.
2021. aug. 8. 11:09
 42/62 anonim ***** válasza:
51%
Igen, az osztrák szar mégiscsak jobb, mint a magyar.:D Én inkább maradok nettó 450-500-ért a gyári munkánál magyar földön.:) WC pucoláshoz nem lenne gyomrom.
2021. aug. 8. 11:12
 43/62 anonim ***** válasza:
42: akinek megyeget a német és van egy szakmája annak vannak jobb melók is. Minden esetre a fővárosból is egyre több ide települő van a nyugati határszélre. Persze a cél mindenkinek az ausztriai munkavállalás.
2021. aug. 8. 11:41
 44/62 anonim ***** válasza:

Nem feltetlen kamu a gyari munka jo fizetés. Nálunk is heti 6 nap munkával 350 körül keresnek nettoban az emberek.

Gepkezelo meg 450-500. Nalunk annyi a trükk, hogy plusz pénzt adnak ha egy honapban 3 vagy 4 szombatot vallalsz.

2021. aug. 8. 11:43
 45/62 anonim ***** válasza:
44es és mikor élsz?
2021. aug. 8. 11:58
 46/62 anonim ***** válasza:
45: Olyan ügyes egy gyerek vagy te....Mikor élnél? Munkavégzés közben meg arra vannak a szabadságok. Mondjuk nálunk nem 3-4 szombatért adnak ennyit. Egész egyszerűen gazdag a cégünk. 180 óra munka mellett azért még van élet.
2021. aug. 8. 12:20
 47/62 anonim ***** válasza:
82%

Azt nekem senki ne akarja előadni, hogy egy betanított gépkezelő havi 12 túlórával (mert a 180 óra annyi) nettó 500-at megkeres. Akkor sem, ha szombat és éjszaka is van benne.

Ez a mese habbal kategória, hiába bizonygatják páran itt az ellenkezőjét.

2021. aug. 8. 12:26
 48/62 anonim ***** válasza:
51%
márpedig Győrben sima targoncakezelő nettó 370 et kap 12 órázva. Persze 3 v 4 műszakban, de így a nettó 450 sem elképzelhetetlen, persze mondjuk 200 órával számolva,.
2021. aug. 8. 12:32
 49/62 anonim ***** válasza:
#47: Tudod elég sok a különbség betanított és betanított munka között is, de te ezzel nyilván nem vagy tisztában. Az sem mindegy milyen területen, milyen szektorban végez valaki betanított munkát. Te még a régi világban élsz. Ébresztő, ma már nem a 90-es éveket éljük!!! De higgy csak amit akarsz, kösz attól én még jól elvagyok.
2021. aug. 8. 12:51
 50/62 anonim ***** válasza:
32%

A targoncakezelő nem sima betanított munka, kell hozzá jogosítvány, ők jobban keresnek.

Amúgy a magyar lakosság pont emiatt van röghöz kötve a saját lakás miatt. Mucsajröcsögén laksz, de ott nincs munka, de ott a házad. Pesten lenne munka, de oda nem mész, mert nem ott van a saját ingatlanod. Gratula! Külföldön viszonylag kevés embernek van saját ingatlanja, mindenki bérel. Sokkal mobiliabbak is az emberek.

Szerintem ezzel még nem is lenne baj, inkább ott a gond, hogy a fizetés nagyja az albérletre megy el. Ezt sosem értettem, mert ugye kereslet-kínálat. A mi körkényünkön 200.000 ft egy családi ház bérleti díja, ami egy átlag havi fizetés. És mégis nagyon nehéz találni kiadó házat, mert ha van, azonnal lecsapnak rá. Hát akkor legközelebb majd 300.000-at kérnek érte. Hát itt a gond. Lakás is min. 100.000+rezsi, azért egy ember egyedül ezt nehezen fizeti ki, mert utána már csak száraz kenyeret tud enni. Ha nem tudnák ennyiért kiadni, kevesebb lenne az albérleti díj. De kiveszik ennyiért az emberek, aztán utána éheznek. Ez a gond.

2021. aug. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!