Ki számít manapság gazdagnak/szegénynek?
Gazdag szerintem, ha van hitel nélküli háza, autója, elmegy külföldre nyaralni 7-10 napot évente legalább egyszer, és havi sok megtakarítása van, illetve ha van vmi vágya, szinte egyből meg tudja venni.
(És nem egy új r8-asra gondolok, hanem pl kicsinek tartja a 127 centis 4 éves led tv-t, ezért vesz egy ívelt 156-os oledet, vagy akár csak vesz magának egy új cipőt, mert amit 1-2 hete vett nem kényelmes és nyomja a lábát)
Szegény, akienk számla elmaradásai vannak úgy, hogy mellette szinte egyáltalán nem költ szülségtelen dolgokra és a kaján is spórol, mégis vannak tartozásai), rosszabb, ha kaja gondok is vannak :/
Az első szerint gazdag vagyok! Szerintem pedig nem.
Szerintem a gazdag az, aki helyett már a vagyona dolgozik.
Nem milliomost kerdezett hanem gazdagot. Ezert fogalmaztam igy.
Az mar a luxus kategoria
Gazdag nincsen, csak
- "dolgozó kisemberek" (= ORbán Viktor és barátai)
- megélhetési bünö... bevándorlók
- bankárbérencek (= mindenki akinek még van pénze de nem fideszkdnp-közeli)
- és a minimálbérből élő 6millió csóró ingyenélő, akik csak feltartják a gazdaságot mert nem akarnak dolgozni.
milliomos azért nem hiszem hogy gazdag
rendszerváltáskori kifejezés, manapság egy átlag családnak 20 milliós háza van
akkor ők milliomosok?
"átlag családnak 20 milliós háza van "
Te hol élsz?
Telkin?
És mi van a sok lakótelepi családdal?
Ami 6-8 millio?
Sokan laknak ott is (átlagon alul?)
#1: AZ még nem gazdag, hanem elvárható európai életet él.
Gazdag az, akinek több ingatlana van, úgy utazik Bora Borára, mint más a Balatonra. A havi bevétele nettó 7 számjegyű.
Minden felsővezetőnek 7-számjegyű az ALAPfizetése.
Kapj agyadhoz.
És ők is csak "dolgozó kisemberek". Ebben az országban nincsenek gazdagok (kivéve a mockosmultit akik csak elveszik a munkahelyet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!