Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság aki 300 ezer nettót...

Manapság aki 300 ezer nettót keres havonta, az szegénynek számít?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
29%
20. Kerdes h kell e Magyarorszagon sajat lakas es miert nem lehet egy egesz eletet alberletben leèlni.
2021. aug. 7. 18:44
 22/62 A kérdező kommentje:
És hova megyek öregkoromban, ha nyugdíjas leszek és nem tudok albérletet fizetni? Az öregek otthonába? Azt már nem
2021. aug. 7. 18:54
 23/62 anonim ***** válasza:
100%

" miert nem lehet egy egesz eletet alberletben leèlni."

Melyik a jobb? 3-4 évenként új albérletbe költözni vagy 20-30 évig egy saját házban lakni? Mert a vándorcirkusz albérleti életmód helyett azért jobb a saját lakás.

2021. aug. 7. 18:56
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

Mi most ezalatt keresünk a férjemmel BP mellett.

Viszont még az ingatlan bumm előtt vettünk olcsón házat, így csak kevés hitelünk van, szóval jól élünk, mert a fix kiadásunk 100 ezer Ft rezsivel a házra.

Ha akkor nincs szerencsenk, most, igen, csórók lennénk ilyen fizuval.

2021. aug. 7. 18:59
 25/62 A kérdező kommentje:
Igen. És szerintem a legnagyobb biztonságérzetet egy saját lakás adja
2021. aug. 7. 18:59
 26/62 anonim ***** válasza:
Nem
2021. aug. 7. 19:06
 27/62 anonim ***** válasza:

17. és 19. válaszoló vagyok.

Szerintem egy valamilyen biztos tudás/szakma és a tanulásra(nem feltétlen iskolapadban!), fejlődésre való törekvés előrébb van a biztonságérzetben, mint egy ingatlantulajdon.

Elvált nő és anya vagyok- nyilván én sem úgy házasodtam, hogy na ez lesz :) de sosem kellett szűkölködnöm, el tudom jó körülmények közt tartani a gyerekem akkor is, ha jégkocka potyog az égből.

Jó szakmával vagy tudással munka mindig akad, szorgalommal és kitartással pedig lehet előrehaladni minden tekintetben.

Ha beütne valami világháború szintű krach- talán jobban talpon tud maradni az még ilyen végletes élethelyzetben is, akinek nemcsak a számláján, hanem a fejében is érték van.

(Végletes példa: ha plasztikai sebész vagyok, akármilyen rosszat dob a gép, ápoló még mindig lehetek és van, ahol ezt is megfizetik... )

2021. aug. 7. 19:08
 28/62 A kérdező kommentje:
Szerintem a saját ingatlan mindennél többet ér. Inkább lapátolnám a szart a tehenek alól, ha lenne egy kis vidéki házam, mint hogy plasztikai sebész legyek, de albérletben kelljen élnem Bp-n.
2021. aug. 7. 19:12
 29/62 anonim ***** válasza:
27: Ezt a marhaságot istenem...
2021. aug. 7. 19:15
 30/62 anonim ***** válasza:

27. vagyok.

“Kedves” vagy 29, de a lenéző kritikád mellett ugyan mi baj van azzal, hogy a tudás mobilissá tesz és egy esély a feljebb jutásra?

(...ha ezt sem érted, akkor nyugodtan szólj be még valamit :D )

Tudom, èn vagyok a legalja, mert normálisan tanultam, dolgozom, vannak szakmailag is lehetőségeim, amit anyagiakra is tudok váltani...

Tudom, tudom, süllyedjek el, hogy nem burkoló vagyok havi 5 millióért, mint itt szokásos :D

Köszi az “értelmes” kritikát, elnézzük, ha ennyire telik.

2021. aug. 7. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!