Kérdések a kutyakozmetikáról (? )
Komolyan gondolkozom rajta, hogy kutyakozmetikus legyek, de előtte szeretnék mindent megtudni erről a szakmáról. Lenne néhány kérdésem és szeretném ha olyanok válaszolnának akik értenek hozzá. Szeretném tudni, hogy:
-ezzel a szakmával kb. mennyit lehet keresni havonta.(Tulajdonosként és alkalmazottként)?
-Jó és rossz élmények,tapasztalatok.
-Meg lehet belőle élni főállásként?
-Neveletlen rossz kutyák is szoktak kozmetikushoz járni,azok akik félnek a víztől vagy a nyírógéptől?
-Mi van akkor ha valaki egy vad harapós kutyát visz be?
-Mennyi a munka idő naponta?
-Boldogan járnak dolgozni vagy egy idő után már csak a megélhetés miatt mennek?
-Milyen tanulmányi eredmény kell ahoz, hogy tanfolyamra járhassak?
-kb. mennyibe kerül a tanfolyam?
Én nagyon szeretem a kutyákat és szeretek is velük foglalkozni, nem csak a pénz miatt csinálnám, és szeretnék olyan munkát amit örömmel végeznék el. Főleg igazi kutyakozmetikusok válaszát várom, de írhatnak azok is akik rendszeresen viszik a kutyájukat, hogy mit gondolnak erről a szakmáról. Azt hallottam, hogy ehez a munkához egészségesnek is kell lenni és én szerencsére az vagyok, csak szeretném jól megismerni ezt a szakmát mielőtt döntenék.
16/L
Köszönöm a hasznos választ, az állóképességemet még fejleszteni fogom :)
Továbbra is várom a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!